Mulla on suhteellisen tarkka nenä ja vielä parempi tuoksumuisti. Mulle tulee joistain tuoksuista ihan uskomattoman vahvoja muistoja mieleen ja sitten taas toisaalta tuoksut saa mut herkästi voimaan pahoin tai päänsärkyiseksi. Siksi hajuveden valinta on mulle hankalaa ja helppoa samaan aikaan. Hankalaa siksi, että mun kriteerit on todella tiukat, mutta helppoa siksi, että tiedän heti mistä pidän. Tässä kolme tuoksua, joista pidän ihan hurjan paljon.


| PRADA - CANDY |

Ensituoksu: Kinuski
Sydäntuoksu: Myski, puuteri
Pohjatuoksu: Vanilja, bentsoehartsi

Häätuoksukseni valikoitui makea, mutta vähän itämaisia vivahteita sisätävä Pradan Candy. Olisin halunnut valita häihin tuoksun, jonka nimi sopisi häihin tai rakkauteen. Mikään niistä ei vaan toiminut tuoksuna pätkän vertaa, joten valinta kohdistui tähän naiselliseen herkkuun, joka onkin mun lempihajuvesi koko maailmassa.


Tuoksu_3

| ZAGID & VOLTAIRE - THIS IS HER! |

Ensituoksu: Jasmiini, rosepippuri, silkkipuu
Sydäntuoksu: Vanilja, kastanja, kerma
Pohjatuoksu: Santelipuu, kashmirpuu

Tämä tuoksu on uusin mun kokoelmassa, ja vähän erilainenkin. Sain tästä näytteen joulun alla ja ihastuin heti vähän vähemmän makean tuoksuiseen, mutta jotenkin särmikkääseen Zadig & Voltairen This is her! -tuoksuun. Vihjaisin asiasta Jonille ja sainkin tämän joululahjaksi. Sen jälkeen mun tuoksuna on ollut lähes yksin omaan tämä yksilö.

Tuoksu_4

| SALVATORE FERRAGAMO - SIGNORINA |

Ensituoksu: Rosepippuri, punaherukka
Sydäntuoksu: Jasmiini, ruusu, pioni
Pohjatuoksu: Myski, patsuli, panna cotta

Salvatore Ferragamon Signorina on ehkä vahvimmin kukkainen tuoksu, josta pidän. Vahvasti kukantuoksuiseen sydämeen tuovat kuitenkin vähän särmää jälleen kerran itämaiset vivahteet. Tämä on ollut mun suosikki jo monta vuotta ja pullo alkaa vedellä jo viimeisiään. Menee ehdottomasti kuitenkin uudelleen hankintalistalle, jahka tämä tyttömäinen tuoksu on käytetty viimeistä pisaraa myöten.

Löytyykö teiltä samoja suosikkeja? Mikä on sun lempituoksu? Entäpä millaisista tuoksuista ylipäänsä pidät?
Tuoksu_1