1

"Jos mä kuolen nuorena, kunpa silloin olisi pakkasta. Mä pidän niin paljon enemmän talvesta."

Niin lauletaan Heli Kajon ihanassa Jos mä kuolen nuorena -biisissä ja olen Helin sanojen kanssa niin samaa mieltä. Muistatteko vielä tuon ihanan, kyynelkanavien syväpuhdistuksen aiheuttavan kappaleen? Se on soinut mun päässä nyt melkein viikon. Viime viikon pakkaskeleistä asti, jos tarkkoja ollaan.

Siitä ei ole kovin montaakaan viikkoa, kun puhuin kotona siitä, että lempivuodenaikaani kysyttäessä vastaisin talvi. Silloin jatkoin, että en kyllä ole oikestaan ihan varma onko se totta. Mutta nyt pakkasenergiaa taas talteen keränneenä totean sen olevan. Voi kunpa vaan saataisiin enemmän noita aurinkoisia, lumisia ja ihanan kirpeitä pakkaspäiviä. Voisin vaihtaa sylillisen näitä tämän päivän kaltaisia syysmyrsky ja vesisade -kokonaisuuksia noihin parinkympin pakkasiin. Ja lupaan, etten valita kertaakaan palelevani. Lupaan!
345678910
| VILLAHUIVI - ITSE TEHTY | TAKKI - H&M | PIPO - H&M | LAUKKU - FURLA | KENGÄT - ESPRIT |

Viime viikonloppu oli kyllä ihanien pakkasten lisäksi muutenkin ihan täydellinen. Pitkiä, rauhallisia kävelyitä, kuumaa teetä peiton alla sohvalla, glögikuohuviiniä viimeistä kertaa joulukuusen valoissa, patikointia nuuksiossa ja ah niin hyvää vegaanista ruokaa.

Jos tulin valitelleeksi ankeaa viime vuotta niin ilokseni voin todeta, että tämä näyttää alkavan mainiosti. Pääsittekö te nauttimaan pakkasista loppiaisviikonloppuna? Vai nautitteko pakkasista ylipäätään ollenkaan? Mitäpä tykkäätte mun asusta -22 asteen kelissä?