KAIKKEA MUUTA KUIN PUISEVAA


Viime aikoina on hurjan monesta suunnasta vastaan kaikkea puisevaa. Tai siis oikeastaan ei yhtään puisevaa, vaan ihan hurjan siistiä! Pöllöjen puiset aurinkolasit (2) tulivat mulle tutuiksi jo muutama vuosi takaperin ja tykästyin niihin heti. Ja viime kesänä ihastelin ystäväni Asenne -merkkisiä bambusangoilla varustettuja aurinkolaseja (4) tapaamiskerta ja instakuva toisensa jälkeen (tai jos tarkkoja ollaan, niin ihastelu alkoi, kun tilattiin ne hänelle Queenin keikalla juomakojun jonossa seistessä).

Joulun alla bongasin Nooran blogista LastuCase-merkin LastuCover-puisia suojakuoria (3) puhelimille. Meinasin tilata sellaiset Jonille joululahjaksi, kunnes muistin, ettei sen puhelimeen mitkään kuoret sovi, kun se on vääntynyt kaarelle. Ja nyt viimeisimpänä Facebookissa mun silmiin ponnahti mainos, jossa esiteltiin Aarni-merkkisiä puisia rannekelloja (1).

Kuinka hienoja kaikki, eikö olekin? Tykkään puusta materiaalina tosi paljon. Se on kivan näköistä, se on lämmintä ihoa vasten ja vaikka puiden kaatamisesta voidaan aina olla montaa mieltä, on se varmasti ekologisempaa kuin muovi. Näistä neljästä puisesta tuotteesta mun suosikkeja on kyllä nuo kuoret (joita on muuten erilaisilla puilla) ja nuo Asenne-arskat. Ne ovat luonnossa sata kertaa makammat kuin kuvassa, tuntuvat sopivan kaikille kasvoille ja harvoissa laseissa olen nähnyt yhtä hehkuvan värikkäitä peililinssejä. Tykkään!

Onko sulle tullut vastaan yllättäviä tuotteita puusta valmistettuna? Tykkäätkö itse puusta materiaalina? Mikä näistä neljästä sykähdytti eniten, vai eikö ole yhtään sun juttuja? 

6 Kommenttia

 1. Hei näin laivalla viimeksi puisen rusetin! Siis miesten rusetin. Se oli ihan mieletön, vähäsen harmittaa etten ostanut silloin isälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joooo... nyt kun sanoit niin tuli yhtäkkiä mieleen, että näin joku aika sitten myös salilla juoksumatolla juostessani Shark Tank -jaksoa, jossa sopimuksen sai tyypit, jotka teki puisia rusetteja ja puulierisiä hattuja miehille! Ihan hullun hienoja nekin tosiaan! Ne tyypit löytyy osoitteesta http://www.woodenbowties.com/ mutta tietysti sijaitsevat rapakon toisella puolen.. tosi hienoja musta noi, missä on vielä kaupunkin siluetti printtinä :)

   Poista
 2. Upeita esineitä! Puu on kaunis materiaali ja siinäkin on niin erilaisia sävyjä ja myös kestävyydessä yms.eroja. Ihanaa kun luovuudelle ei ole rajoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Kyllä ihailen kaikkia joiden luovuus tällaisia tuottaa :)

   Poista
 3. Ooooo mitä tuotteita, tuo kello etenkin miellytti ihan hurjan paljon, johtuen ehkä siitä että se on kello :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, miten ei ole tullut mieleenkään, että kellonkin voisi tehdä puusta? Ja vielä noin hienon sellaisen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!