Moikka kaikki! Hui, nyt ollaan jännän äärellä. Nimittäin nyt olisi vuorossa mun blogihistorian ensimmäinen video, jossa mää puhun! Kuvasin viime viikolla lyhyen päivä mun kanssa -höpöttelyvlogin ja vaikka editoin sen valmiiksi jo heti seuraavana päivänä niin panttasin sitä viikon verran, koska onhan tän julkaiseminen tosi jännää.

Harva meistä nauttii ihan tolkuttomasti oman naaman ja äänen katselemisesta videolla. Minäkään en kuulu siihen porukkaan, mutta olen kyllä omien videoesiintymisten kanssa varmaankin keskivertoa enemmän sujut, koska viestinnän opinnot ovat väkisinkin pakottaneet siihen tottumaan. Tosin, vaikka olinkin tottunut itseäni aina katsomaan niin pidin hyvin pitkään mun omaa ääntä tosi ärsyttävänä, niin nyt toivon, ettette te ajattele samalla tavalla.. heh. 

No, lopetetaan löpinät ja hypätään pidemmittä puheitta muutamaksi minuutiksi yhden tavallisen arkipäivän pariin viime viikolta! Painahan playta!Mitä tykkäsitte ensimmäisestä pienestä vlogista? Oliko ihan oo koo? Entäpä oliko Jenkkien vaalitulos teillekin tehokas aamuherätys? Kommentoikaa ihmeessä, teidän sanat aina ilahduttaa niin!