3b

Voi mikä ihana talvi! Mää oon niin innoissani! Lunta on isot kinokset, poskia kipristää pakkanen ihan vaan kauppareissullakin ja hämärässäkään ei ole enää niin pimeää, kun kaikkialla on niin paljon valkoista. Talvi. Se on kyllä mun lemppari vuodenaika. Aina välillä sitä epäilee itseäänkin noin todetessa, että ihanko todella nautin loskasta ja pimeydestä. Koska enhän mää kyllä nauti. Mutta pakkasesta ja lumesta nautin niin paljon, että se korvaa loskan aiheuttaman harmituksen.

Vaikka se on syksy, jota blogimaailmassa hallitsevat viltit, teekupit ja kynttilänvalo, niin ei tämä alkutalvi jää kyllä yhtään kakkoseksi. Nyt jos koskaan sitä vasta nauttiikin loputtomista teekupillisistaa, villasukista ja vilteistä. Siitä, että kynttilän valo on oikeasti ainoa valo. Keittiössä on suorastaan pakko laittaa hellalle porisemaan jotain pataa. Mielellään yrteillä ja äidin kasvimaalla kasvattamalla valkosipulilla maustettuna. Kyllä kiitos!

2

Tänään olen muuten tehnyt jotain uutta tietokoneen näpyttelyn, artikkelien lukemisen ja lumisateen tuijottelemisen ohella. Koitin nimittäin ensimmäistä kertaa vlogata (jotain muuta kuin reissua). Saas nähdä miltä materiaali näyttää jahka sen pääsen koneelle siirtämään. Nyt kuitenkin menen napsauttamaan hellan päälle ja laitan padan porisemaan. Reseptiä helppoakin helpompaan pastapataan tulossa blogiin varmaankin ensi viikolla.

Oletteko tekin päässeet nauttimaan jo lumisista keleistä? Vai ettekö nauti niitä ollenkaan? Ihanaa ja lämmintä viikonjatkoa kaikille joka tapauksessa!