1

Tänä viikonloppuna en tehnyt mitään. Ja silti tein vaikka mitä. Allekirjoitin elinluovutuskortin, bailasin rakkaan ystävän kanssa opiskelijakekkereillä, kävin lenkillä, laittelin kevyttä kotiruokaa. Lenkin jälkeen vielä treenasin, venyttelin ja saunoin salilla, katsoin pitkästä aikaa telkkaria ja Katsomosta kaikki tän vuoden Ensitreffit Alttarilla -jaksot. Enkä muuten edes tykkää koko ohjelmasta.

Tänään en kyllä oikeasti tehnyt paljon mitään. Lötköttelin sängyssä pitkään. Sitten lämmittelin eilisen ruuan jämiä jääkaapista, istuin sohvalla katsoen Hercule Poirot'ta ja tein samalla itselleni varmaan kymmeniä erilaisia silmämeikkejä ihan vaan harjoituksen vuoksi. Kyllästyin sohvalla könöttämiseen ja menin takaisin sänkyyn lukemaan leivontakirjoja teekuppi kädessäni. Täydessä meikissä tietysti, koska en jaksanut vielä poistaa viimeisiä meikkejä.

Olin tänään ihan totaalisen laiska. En jaksanut edes laittaa astioita tiskikoneeseen ruuan jälkeen, vaikka siellä kerrankin olisi ollut likaiset odottamassa. Eikö olekin laiskuuden huipentuma? Vitsit, syytän sitä, että oon taas liian väsynyt. Nukuin viimeyönä aivan liian vähän, koska oon maailman huonoin nukahtamaan, jos oon yksin kotona. Eilenkin valvoin puoli viiteen, vaikka väsy oli jo ennen puolta yötä. En vaan kertakaikkiaan osaa käydä nukkumaan yksin.
34

Ajattelin kaivella kohta esiin Sinkkuelämää DVD-boksin. Viimeksi kun katsoin sitä, tuli mulla koko sarja päätökseen, joten olisi taas aika aloittaa alusta. Ne ensimmäiset jaksot ovat jotenkin hauskoja katsoa. Niin kovin erilaisia kuin sarja muuten. Carrie katsoo suoraan kameraan ja kameralle puhuvat myös muut hahmot mielipiteitään jakson aiheesta. Sinkkuelämää on muuten mulle sellainen sarja, joka mulla itselläni on aina kesken. Sen sijaan Frendit on meidän yhteinen juttu Jonin kanssa. Ollaan katsottu kaikki kaudet läpi useammin kuin muistankaan, mutta Frendejä en koskaan katso yksin. Sitä varten mulla on Sinkkuelämää.

Pakko vielä loppuun paljastaa Sinkkis-teemaan sopien mun secret single behavior (vaikka naimisissa olenkin) - melkein aina Sinkkuelämää katsoessani haen kaapista jotkun korkkarit jalkaani ja katson sohvalla telkkaria viltin alla, yöppäreissä ja korkokengät jalassa. Oi voi...

Löytyykö teiltä joku SSB? Tai suosikkisarja, joka toimii vuodesta toiseen?