Häämatkalta kotiuduttuHäämatkalta on kotiuduttu viikko takaperin ja voi hyvää päivää kuinka tahmeaa onkin arkeen palaaminen ollut. Niin tahmeaa, mutta toisaalta myös vähän kivaa. Kolmen viikon reissu oli kuitenkin sen verran pitkä, että omaa kotia, sänkyä ja ruisleipää ehti jo alkaa kaivata. Mutta työpaikkaa ja gradua ei sitten yhtään. Siihen oltaisiin tarvittu vähintään toinen mokoma. Paino sanalla vähintään.

Siinä missä arkeen palaaminen on tuntunut mahdottomalta, tuntui loma vähintään tuplasti sen verran ihanalta. Meidän häämatka oli sanalla sanoen paras. Kaikkea mitä toivottiin ja niin paljon enemmänkin. Jokaisen superlatiivin ja kliseisen hehkutuksen arvoinen. Matkaan ei sattunut  edes yhtään vastoinkäymisiä. Ei vatsatauteja, myöhästymisiä, varkauksia, aikaeroväsymyksiä tai pitkiä maahantulojonoja. Pelkkää ihanaa yhdessäoloa, uuden näkemistä ja kokemista, hyvää ruokaa ja juomaa ja rentoutumista. Ja muutamia ihan mielettömiä yllätyksiä!

Oikeastaan arkikaan ei tunnu taas tässä hetkessä yhtä raskaalle kuin se tuntui ennen, kun aloin kirjoittamaan. Kyllä noista muistoista ja vaikka ihan vaan tuon kuvan maiseman tuijottamisesta saa niin valtavasti positiivista voimaa. Niin se vaan on, ettei koskaan pitäisi olla surullinen siksi, että joku on ohi, vaan onnellinen siksi, että se tapahtui. 

10 Kommenttia

 1. Olet täällä taas! Ihanaa, että suvun melko huono karma häämatkojen suhteen ei toteutunut teidän kohdalla :)!
  Voi kun aina osattaisiin kiitollisina ja nautiskellen muistella sitä mitä mahtavaa ja mieletöntä on ollut eikä vain harmiteltaisi tätä tavallista (ja joskus tylsääkin) arkea. Tiedän, että sorrun tähän itsekin... Ja jos joskus uuvahtaa,niin teillä on onneksi, mitä muistella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä taas :) Näin on, kaikki meni meillä oikein mallikkaasti :) Ja sanos muuta, miten se on niin helppoa aina keskittyä siihen harmitteluun!

   Poista
 2. Missä te olitte häämatkalla? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kaikkialla eli (pikaisen Lontoon stopin kautta) viikko New Yorkissa, viikko Karibialla St. Lucialla ja viikko Norjassa :)

   Poista
  2. Vou! Teidän häämatka kuulostaa aivan mielettömältä! kolme viikkoa maailmalla, ja vielä noin erilaisissa paikoissa.

   Kiva että kirjottelit taas, täällä odotellaan uusia postauksia aina innolla :-)

   Poista
  3. No ihan mieletön se kyllä olikin! :) Kiitos Jenni, onpa kiva kuulla!

   Poista
 3. Helvetti miten paska blogi! Ethän sä saa noita häitä koskaan käytyä läpi. Ja teksteissä vilisee jatkuvasti, että kerron sitten sillon ja tällön mitä muuta tähän liittyvää tapahtui, etkä kuitenkaan koskaan kerro. Eikö jo kannattaisi tunnustaa että kesken jäi ja laittaa pillit pussiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä hyvä ihminen käytä aikaasi täällä roikkumiseen, jos kerta niin paskaa on. Netti on pullollaan blogeja, varmasti miljardisti ahkerammin päivittyviä kuin tämä mun. Ei kannata itseään täällä kiduttaa!

   Tietääkseni en ole asettanut mitään aikarajaa siihen, milloin häät saan käytyä läpi. Ehkäpä tää blogi tulee päätökseensä meidän sadantena hääpäivänä, ken tietää! Ja juu, viime kuukausien päivitystahtia todellakin kuvailisin itsekin paskaksi, mutta ei se mielestäni blogista sisältäineen paskaa tee. Nämä vanhat jutut on täällä esillä siksi, että vieläkin niistä tuntuu joillekin iloa ja inspiraatiota olevan :) sinä et selvästi kuulu siihen porukkaan, joten toivon että et tänne enää palaa. Itse asiassa kommenttisi näin, kun avasin bloggerin aikeenani tulla näpyttelemään tänne poatauksia varastoon. Mutta niin vain mieleni muuttui. Hulluahan se olisi käyttää aikaa ja vaivaa siihen, että avaa jotain itselle niin rakasta ja tärkeää tänne nettiin, jos niitä tekstejä ja kuvia on vaataanottamassa noin negatiivisia tyyppejä. Buu!

   Poista
 4. Älä turhaan ota nokkiisi tuollaisista typeristä anonyymien kommenteista! Oon seuraillut blogiasi melkein alusta saakka, ihastellut teidän häitä kun olet niitä läpikäynyt ja haaveillut siinä samassa omista häistä. Kesäloma päättyi ihanaan yllätykseen eli kosintaan <3 ja nyt pääsen suunnittelemaan omia häitä, jotka on suunnitteilla puolentoista vuoden päähän. Tästä blogista olen ammentanut kovasti inspiraatiota!

  Kiva jos vielä käyt läpi häitänne täällä, kyllä täällä meitä positiivisiakin tyyppejä on roikkumassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Heini ja kiitos ihanasta kommentistasi!

   Ja ihan ensimmäisenä - valtavasti onnea kihlauksen johdosta :) onpa ihana kuulla, että lomasi on päättynyt noin ihanaan yllätykseen <3 kaikkea hyvää teille ja ihanaa häiden suunnitteluaikaa, nauti joka hetkestä!

   Todellakin tiedän ja olen aina tiennt, että täällä blogissa on sata kertaa enemmän teitä ihania ja ystävällisiä ihmisiä. Mulla on ollut ilo ja kunnia saada aivan ihania kommentteja mielettömän upeilta, sydämellisiltä ihmisiltä. Ilkeilyt ei myöskään mun tunteitani mitenkään loukkaa, mua vaan ärsyttää elämässä ylipäänsäkin tollainen käytös, jossa ajatellaan, että on ihan ok tulla haukkumaan jotakin paskaksi, vaikka moiseen ärsytykseen olisi niinkin helppo keino kuin pysyä täältä poissa, jos tämä blogi kerta ärsyttää. Olen vähän sellainen tyyppi ihan oikeassakin elämässä, että en siedä katsoa vaiti ilkeää käytöstä vaan ilmaisen kyllä ääneen oman mielipiteeni ääliömäistä käytöstä kohtaan. Oli se sitten kohdistettu minuun, johonkin läheiseeni tai vaikka ihan vieraaseen ihmiseen :) maailma olisi meille kaikille niin paljon kivampi paikka elää, jos ihmiset ymmärtäisivät välillä pitää suunsa kiinni ja olla hakeutumatta paikkoihin tai tilanteisiin, jotka ei heitä miellytä! :)

   Huh, menipähän paasaukseksi (hyvin mua, täytyy myöntää!), mutta nyt lopetan tän paasauksen, jotta pääsen näpyttelemään sitä postausta, jota tulin tänne kirjoittelemaan! Toivottavasti tykkäät ja pysyt tosiaan mukana jatkossakin.. paljon on vielä kertomatta ja toivottavasti lisää inspiraatiota tarjolla ainakin sulle Heini :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!