Tämä tuntuu ihan uskomattomalle ajatukselle, mutta kuukauden päästä me ollaan häämatkalla! Huhhuh, tätä reissua on kyllä odotettukin. Syksyn 2013 jälkeen ei olla päästy yhdessä Tallinnaa pidemmälle, mutta nyt sitten vihdoin meidän reissu-unelmat toteutuu. Reissussa ollaan kolmisen viikkoa ja sinä aikana ehditään pikaisen Lontoon pysähdyksen lisäksi viettää viikko New Yorkissa, toinen paratiisissa pienellä Saint Lucian saarella ja ennen kotiintuloa koukata vielä Norjan kautta, Siellä me osallistutaan Stavangerissa Red Bull Wings for Life - hyväntekeväisyysjuoksutapahtumaan. 

Kyllä - juoksemalla. 

Kyllä - minäkin.

Reissukuume alkaa kyllä olla jo aika korkealla! Reissun suunnitteleminen on myös ollut puoli hupia. Tässä on tullut hyvin elävästi vuoden takaiset hääjärjestely mieleen, kun aivan liian myöhään arki-iltaisin vielä istutaan koneen ääressä ja koitetaan ostaa lentolippuja sivustolta, jonka ainoa kielivalinta on norja. Noissa hetkissä epätoivo ja väsymys kohtaavat jännityksen ja innostuksen ja yleensä tuloksena on jonkin asteinen hervoton naurukohtaus. Niin kävi viimeksi eilen, mutta uskon vahvasti, että nyt on lentoliput myös Norjasta kotiin kahdelle voksjenelle molemmille vielä yhdet kollit mukaan.

Neljä viikkoa vielä odottamista. Miten mää jaksan? No, ainakin tän ajan voi käyttää reissuvaatteiden suunnittelemiseen. Yritän niin kovasti pakata kevyesti, jotta olisi tilaa myös vähän ostostella. Tarina, kun kertoo, että NYC:istä voisi löytyä jotain shoppailtavaa...

Miltäs nämä suunnitelmat kuulostaa teidän korviinne?