Sain Heidiltä Liebster Award -haasteen, jossa on tarkoitus vastailla yhteentoista kysymykseen, keksi äsaman verran uusia ja haastaa uusia bloggaajia vastaamaan. Kiitos haasteesta Heidi! Musta on aina kivaa vastailla kysymyksiin. Tällä kertaa en haasta enää ketään, koska kaikki hääbloggaajat on taidettu jo haastaa. Jos sua ei ole, niin nappaa ihmeessä nämä samat kysymykset ja vastaile näihin, luen mielelläni muidenkin vastauksia!

Niin ja koska en tykkää postailla ilman kuvia, heitin joukkoon muutaman räpsyn meidän heinäkuiselta (esiaviolliselta!) sunnuntaikävelyltä Lammassaareen!

Liebster_4

1. Mikä hääsuunnittelussa on parasta?
Yhdessä unelmoininen! Ne hetket, kun sai viettää aikaa yhdessä oman rakkaan kanssa meidän tärkeää päivää suunnitellen. Just sen takia hääsuunnittelu pitkän kaavan mukaan oli ihanaa. Tiedättekö sen sanonnan, että it's not about the destination, it's about the journey? Tykkään siitä ajatusmallista.


2. Mikä hääsuunnittelussa ärsyttää eniten?

Kun joku muu vesittää sun ajalla, vaivalla ja huolella tekemät asiat. Esimerksiksi se, että olet itse hyvissä ajoin liikkeellä ja hoidat hommat kuntoon ja sitten viime hetkellä joku peruukin koko homman.

3. Kumman valitsisit: omakotitalon semi-maaseudulta vai kerrostaloasunnon (suur)kaupungin keskustassa?
Ehdottomasti omakotitalon maaseudulta. Se ei vaan vielä ole realistinen haave, joten nyt otetaan kaikki mahdollinen irti elämästä kerrostaloasunnossa Helsingissä (merinäköala, en valita!). Mutta ei tämä pidemmän päälle ole meidän juttu, se on selvää. Perhe ja perunamaa on paljon enemmän meille sopiva konsepti.

4. Millainen on unelma-asuntosi?
Rauhaisalle tontille rakennettu moderni, mutta kodikas omakotitalo, josta löytyy iso ja valoisa keittiö, leivinuunilla varustettu takka ja hyvä sauna. En panisi pahakseni myöskään pukeutumishuonetta, jossa yksi seinä on varattu kengille ja keskellä on senkki. Niin ja kotibaari voisi olla myös, meillä on sen verran reippaasti drinkkilaseja, heh.

5. Jos sinulla ei olisi taloudellista pakkoa käydä töissä, kävisitkö silti?
Kävisin vapaaehtoistöissä. Oon jo kauan aikaa sitten päättänyt, että jos päädytään kylpemään rahassa niin perustan pienen putiikin, jossa myyn itse tekemiäni vaatteita, koruja ja muuta ja lahjoitan kaiken tuoton pois. Tai sitten voisin tehdä vapaahetoistöitä esimerkiksi jossain järjestössä. Mutta jos ei olisi taloudellista tarvetta niin en nostaisi mistään palkkaa.

6. Jos sinulla olisi rajaton hääbudjetti, mikä on sellainen asia jonka häihisi kustantaisit (mutta nyt et voi)? Onko tällaista asiaa ollenkaan?
Toki sellaisia löytyy vaikka kuinka paljon. Meidän häihin olisi hankittu esiintymään Backstreet Boys, Linkin Park, sekä unelmatrioni Robin, Kaija Koo ja Pikku G. Nämä kolme viimeistä lavalle yhtäaikaa. Ja sulhaselle kustantaisin F1-auton menopeliksi kirkolle saapumiseen! Vissiin voi hyvillä mielin sanoa, että jos olisi rajaton hääbudjetti niin homma lähtisi huolella lapasesta!

Liebster_3

7. Mikä on sellainen asia, mitä et mistään hinnasta jättäisi häistänne pois (sulhasta ei lasketa)?
Mistään hinnasta... hmmm... valokuvaajaa!


8. Mikä on hää-inhokkisi (esim. joku hääleikki, häätapa, ihan mikä vaan...), mitä et ikimaailmassa ottaisi omiin häihisi?
Mulla on todella vähän hääinhokkeja. Tässähän joutuu oikein pohtimaan! No, ainakaan morsiusmessu ei ole mua varten. Ja silmät sidottuna lakanan taittelu ei välttämättä innostaisi mua ollenkaan, mutta en nyt sitä olisi inhonnut, jos olisi laitettu niin tekemään.


9. Uskotko, että avioliitto tulee muuttamaan arkeanne? Miten?
Mehän tosiaan ollaan jo naimisissa.. mutta en uskonut avioliiton muuttavan arkeamme mitenkään. Vähän jopa ajattelin, ettei se edes tunnu millekään. Mutta se kuitenkin tuntuu tosi ihanalle, arkea ei ole mitenkään muuttanut ja se on ihan superihana juttu se!

10. Mikä olisi unelma-häämatkakohteesi?
Aikaisemmin se oli ihan satavarmasti Malediivit, mutta nyt ajatus on muuttunut siihen, että unelmien häämatka olisi viikko New Yorkissa ja sen jälkeen pari viikkoa jossain huvilalla vaikka Italiassa.

11.Jos hääbudjettisi olisi hyvin pieni, esim. 2.000 euroa ja sillä pitäisi päästä naimisiin, millaiset häät järjestäisit?
Tää on ihan mahtava kysymys ja olen ajatellut postausta samasta aiheesta, joten sopiiko, jos vastaan tähän omassa postauksessaan!