Meikki_1

Tänään ajattelin kirjoitella mun koekampauksesta, koemeikistä ja meikkishoppailuista. Mutta ennen niihin sukeltamista mun on pakko kertoa, että ollaan saatu käsiimme jo meidän häävideon lyhyt koosteversio ja se on ihana! Kyyneleet ihan nousi silmiin vain muutaman minuutin videollakin. Huh, niin ihania tunnelmia on Juho onnistunut tallentamaan. Nyt on hirveä sisäinen kamppailu menossa, että postaisinko sen blogiin heti vai maltanko odottaa siihen, että olen päässyt kertomaan hääjutuista enemmänkin.

No, tänään kirjoitellaan joka tapauksessa kauneusvalmistautumisesta! Mehän siis saavuttiin Jyväskylään viikkoa ennen häitä ja oikeastaan heti sinne saavuttuamme hilpaisin Sokokselle meikkiostoksille. Mun kampauksen ja meikin laittoi tosiaan rakas ystävä, joka on parturi-kampaaja-kosmetologi. Oltiin sovittu, että suunnataan meikkiostoksille joskus yhdessä niin saadaan hankittua mulle tarpeellisia juttuja ja katsottua, että ne oikeasti myös sopii. Mää olin tosiaan varautunut vähän panostamaankin meikkeihin, koska ne jäi mulle kuitenkin käyttöön ja se oli panostus pidemmälläkin tähtäimellä kuin yhtä päivää ajatellen.

Meikki_2 Meikki_3

Meikkivoiteen hankkiminen  oli ihan itsesäänselvyys. Sanonpahan vaan, että onneksi olin ottanut alkukesän aurinkoa oikein tosissani. Mun iho oli nimittäin kaiken sen ruskettumisen jälkeen sen sävyinen, että Lancômen Teint Miracle -meikkivoiteesta kävi just ja just kaikista vaalein sävy. Ensin katsottiin muistaakseni jotain Guerlainin meikkivoidetta, mutta ei käynyt mulle rusketuksesta huolimatta vaaleinkaan! Hillittömästä alennuksesta raaskin ostaa myös Diorin Diorskin Nude meikkipuuteri. Alennuksista nappailtiin mulle myös Make Up Storen i-ha-na poskipuna. Ne olivat puoleen hintaan siksi, että Make Up Store on kuulemma uudistamassa pakkauksiaan ja vanhoista pitää hankkiutua eroon.

Jo hyvissä ajoin viime kesänä olin ostanut M.A.C. -merkiltä voimakkaan fuksian värisen huulipunan (sävyn nimi on Girl About Town, jos kiinnostaa). Kun Joni sitten nouti Helsingistä kotiin unohtuneen huulipunan, kipaisin vielä uudestaan Sokkarille ja valkattiin mulle Make Up Storelta sopiva huultenrajauskynä. Senkin olin muuten ostanut samaan aikaan huulipunan kanssa M.A.C.:lta, mutta se lensi ilmeisesti roskikseen vahingossa kerran kun siivosin kylppärin kaappeja. Iso kyynel!

Kun meikit oli ostettu suunnattiin ystäväni Aliisan luo meikkiä ja kampausta kokeilemaan. Olin laittanut ennakkoon jonkin verran kuvia mun toivomasta tyylistä. Kampauksen suhteen suunnitelmat oli aika selkeät. Meikin suhteen vaatimuksia oli oikeastaan vain huulista. Silmien suhteen annoin vapaat kädet Aliisalle, koska luotan tuon naisen makuun ja ammattitaitoon kuin kallioon. Selkeä visiohan sieltä jo löytyikin mulle sopivista sävyistä ja tyylistä ja meikki oli kerrasta ihan täydellinen! Päädyttiin tekemään aika voimakkaan pinkit ja tyttömäiset blushing bride -posket ja olin niin myyty. Kampauskin oli kerrasta lähes täydellinen. Ensimmäisen peiliin vilkaisun jälkeen ei tehty enää mitään muuta kuin kiskaistiin vähän enemmän irrallisia suortuvia ja siinäpä se.

Meikki_4 Meikki_5

Oli niin ihanaa, että sain olla koko ajan kampauksen ja meikin suhteen äärimmäisen levollisin mielin. En stressannut kertaakaan kummankaan onnistumisesta. Ja ihan täydellisest niistä tulikin. Näin jälkikäteen ajatellen en muuttaisi yhtään mitään! Kävin muuten hääviikon tiistaina samalla ysävällä laitattamassa elämäni ensimmäiset ripsipidennykset. Ja tykkäsin niistäkin kuin hullu puurosta. Tehtiin aikas luonnolliset ja ne oli just täydelliset nekin. Samalla kerralla Aliisa laittoi myös mun kulmat kuntoon.. vaikka olikin joutunut nyppimään ne jo lauantaina, kun olivat kuulemma niin karmeat ettei voinut koemeikkiä laittaa niiden kauheuksien ympärille. Hah. 

Me oltiin suunniteltu, että kokeillaan ja testaillaan kampauksia ja meikkejä jo hyvissä ajoin, mutta päädyttiinkin kokeilemaan niitä ensimmäisen kerran vasta viikkoa ennen häitä. Hupsista. Mutta mitäpä sitä suotta aikaisemmin testailemaankaan, kun kerrasta saatiin täydellistä jälkeä!