JaakkoPerälä_1

Meidän häitä on tulossa kuvaamaan toinenkin valokuvaaja, Jaakko Perälä. Jaakko on meidän ystävä, joka on myös taitava ja innostunut käyttelemään kameraa. Tämä ystävämme Jaakko on myös hyvä ystävä valokuvaajaksi palkkamamme Jaakko Sorviston kanssa. Tosi hyvä homma selkeyden kannalta vai mitä? Siksi viittaan välillä tän päivän postauksessa Perälän Jaakkoon lempinimellä Jape.

Mutta tosiaan.. tässä muutama kuukausi takaperin Jape laittoi Jonille viestiä ja kysäisi voisiko hänkin tulla kuvailemaan meidän häitä kuvauskokemuksen vuoksi. Sorviston Jaakko oli luvannut oman hommansa ohessa antaa vähän vinkkejä Japelle. Jape saisi kuvauskokemusta ja me lisää kuvia. Tottakai me suostuttiin - tosin sillä ehdolla, että tämä lupasi myös nauttia juhlista ja heittää jossain vaiheessa vapaalle.. Eihän Pienissä Häissä -biisi itse itseään tanssi ja laula! Tämä on kaikin puolin ihan mahtava juttu meidän mielestä! Ratkaisi myös pohdinnat siitä, että missä ja mitä Sorviston Jaakko kuvaa hääpäivän aamuna. Näillä näkymin hän voi kuvata meidän tyttöjen laittautumista ja Jape viettää aamua Jonin kanssa ja kuvailee siellä. Tosi hyvä homma! Ja kaiken lisäksi tämä "meidänkin" Jaakko on tosi taitava kuvaaja. Tykkään hirmu paljon Jaakon kuvien tunnelmasta. Ja allakin näkyvissä kuvissa käytetyistä kuvakulmista ja sommitelmista. Jos ette usko, kun sanon, niin katsokaa vaikka itse!

JaakkoPerälä_2 JaakkoPerälä_0 JaakkoPerälä_3 JaakkoPerälä_4 JaakkoPerälä_5 JaakkoPerälä_6 JaakkoPerälä_7 JaakkoPerälä_8 JaakkoPerälä_9

Eikö olekin jotenkin ihania tunnelmia onnistuttu tallentamaan näihin kuviin? Postauksen ihan eka kuva ja sitten tuo lumikuva on mun suosikkeja näistä! Mistä te tykkäätte eniten? Jos alkoi yhtään kiinnostaa enemmän niin suosittelen ottamaan rohkasti Jaakkoon yhteyttä ja kyselemään kuvauspaketteja ja hintoja. Kyseessä on todella mukava tyyppi, jonka kanssa on helppo tulla juttuun!

Vähintäänkin suosittelen suuntaamaan Jaakon nettisivuille kurkkimaan lisää herran ottamia kuvia! Nuo blogissa olevat uusimmat vauvamasukuvat on niiin ihania! Tiedoksi vaan Jaakko, että jos joskus olen itse samassa tilanteessa niin saat kyllä räpsiä meistäkin masukuvia. Ja minä olen vähän väläytellyt myös ajatusta siitä, että palkattaisiin Jaakko napsimaan meistä häiden jälkeen myös trash the dress -kuvat, mutta sen suhteen neuvottelut on vielä kesken! Niin ja löytyyhän Jaakko myös Instagramista, siellä on myös yksi fiilistelykurkkaus erään teillekin tutun sulhasen polttariviikonloppuun.

Ps. Kyllä, käytin taas kerran ihan valtavasti huutomerkkejä, mutta minkäs sille voi, jos on tosi innoissaan? Ei yhtään mitään, sanon minä!