Asua_1

Eilisissä ruokahöpinöissä jo mainitsinkin, että käytiin lauantaina ulkona syömässä, joten tässä tulisi sen keikan vaatteita eetteriin! Sanoin kotona, että aion pukea illaksi jotain rennon ja kauniin väliltä. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin osuin asteikolla kyllä huomattavasti lähemmäs rentoa kuin kaunista, mutta noh.. tämä oli kuitenkin meidän treffi-iltaan ihan sopiva asu kaikessa rentoudessaankin. Ja kiharsin mää  sentään hiuksia!

Asua_2Asua_3Asua_4Asua_5Asua_6Asua_7

Kaikki tässä asussa oli ihan äärimmäisen helppoa. H&M:n  boyfriend -farkuissa voisin vaikka asua. Ja melkein asunkin. Ja Lindexin raitapaitaa helpompaa vaatetta tuskin on - ei tarvitse edes kaulakorua harkita, kun sellainen on jo paidassa valmiina. Asusteiksi matkaan valikoitui Rooman ajoilta tuttu ja paaaljon käytetty kaksikko - beige laukku ja nahkaloaferit.

Noihin kenkiin mulla tosiaan on viha-rakkaussuhde. Ostin ne kolmantena päivänäni Roomassa, koska edellisenä päivänä (eli toisena päivänäni siellä) olin saanut jalkoihini maailmanlopun rakot. Siis ihan oikeasti pahemmat kuin koskaan muulloin ja minä sentään saan rakkoja paljon muulloinkin! Oli tainnut olla jalat lennon jäljiltä vähän turvoksissa, kun vanhat tutut tennarit hiertivät niin kamalasti eikä mitkään muutkaan mun mukanani tuomat kengät enää menneet rakkojen päälle ilman kyyneliä. Joten suuntasin shoppailemaan ja nämä Zaran nahkaballeriinat olivat tasan ainoat kengät, jotka olivat niin pehmeät, että ne rakkojenkin päällä toimi. Ja riittävän lämpimät helmikuisiin keleihin. En kuitenkaan tykännyt näiden ulkonäöstä yhtään ja mua ärsytti suunnattomasti se, että jouduin tuhlaamaan niin paljon rahaa näin rumiin kenkiin. Nämä kuitenkin pelasti mun jalat ja melkein hengenkin. Käytin näitä koko Italia-ajan ihan hirveän paljon ja ajan myötä silmäkin vähän jo alkoi tottumaan. Mutta edelleenkään - hulluna näihin en ole, mutta mukavia kenkiä kaipaillessani nämä sujahtaa jalkaan ihan hyvillä mielin!

Mitäs te tykkäätte?