Morotsu! Ompas aika taas hujahtanut. Viime viikko oikeastaan ihan kokonaan meni polttarihulinoita suunnitellessa ja juhliessa. Yksi kaasoistani tosiaan menee vielä ennen meitä naimisiin ja myös niissä häissä morsian & kaasot -poppoo koostuu samoista naisista kuin meidänkin häissä. Joten viime viikonloppuna sitten jymäytettiin morsianta kunnolla ja vietettiin polttariolympialaisia. Kiirettä piti ja valheita riitti yllätyksen onnistumiseksi, mutta kyllä vaan kannatti!

Tosiaan, enhän minä sinne hääblogimiittiinkään ollut missään vaiheessa pääsemässä, mutta onneksi Emilia ja Emmi eivät pahastuneet kun heille viestittelin siitä, että käytän heidän järkkäämäänsä miittiä kulissina, jonka vuoksi olen tuolloin Turussa. Täydestä meni, kiitos vaan vielä!

Mutta onhan tällä häärintamallakin tapahtunut.. no, ainakin vähän. Soittolistoja on tehty, sukkanauhaa valmistettu, mekkoasia "edennyt", korkokenkäpaniikkia syntynyt, alastonhäitä pohdittu ja vaikka mitä vielä. Palaillaan näihin kuitenkin omissa postauksissaan lähipäivinä. Nyt kun univelkakin alkaa olla tasattu. Maanantaina tuli nimittäin koisisttua 16 tuntia ja eilenkin kellonympäryksen verran. Vähän otti tosiaan voimille.

Niin kovasti, ettei mitään polttarikalentereitakaan joutanut availemaan. Mutta tässäpä tulisi ja hei - nyt mää tarvitsen teidän luovien aivojen apua. Tällä viikolla nimittäin aukesi tuollainen hirsipuu -henkinen sana-arvoitus. Eikä mulla ole mitään hajua, mitähän noi sanat voisi olla?! Jostain syystä ajattelen koko ajan ton ylemmän olevan "TYÖLLÄ", mutta alariville en keksi mitään... enkä ylärivillekään mitään muuta. Joten nyt aivot raksuttamaan ja heittoja kommenttiboksiin! Edellisviikon luukkukaan ei ole vielä blogissa näkynyt. Silloin luukusta aukesi teksti "Mi sono perso", joka uskoakseni on italiaa, ja minun selkäytimeni sanoo, että tuo tarkoittaisi "olen eksynyt". En kuitenkaan ole vaivautunut asiaa tarkistamaan, heh. Ehkä kannattaisi, koska mun italia voi kyllä olla ruosteessa... mutta vielä enemmän ruosteessa se on polttarikalenterin tekijöillä, joten mistäs minä tiedän onko ne saaneet siihen kirjoitettua sitä, mitä ovat tarkoittaneet. Hehe. Mutta tulkitsen tämänkin viittaavan jonkin sortin suunnistukseen, jota jo aiemminkin ounastelin. Mitä olette mieltä?

WP_20150422_18_22_15_Pro WP_20150422_18_22_23_Pro

Täytyy muuten vielä sanoa, että jotenkin tosi hauskaa, että tunnette mun maun niin hyvin, että olitte kyllä todella hyvin osanneet veikkailla minkä tyylistä sukkanauhaa täällä lähdettiin tekemään. Ensin Joni veikkasi kaksi mun suosikkia oikein ja sitten äiti ensimmäisenä kommentoijana.. mutta niin vaan tiesitte te kaikki muutkin todella hyvin!