Moikka! Edellisestä postauksesta on kulunut pieni ikuisuus, mutta kiirettä on kyllä pitänyt tässä välissäkin. Suurimman osan ajasta ja energiasta on vienyt rakkaan ystävän polttareiden organiseeraaminen, mutta ne juhlittiin viime viikonloppuna onnistuneesti, joten nyt riittää hetken aikaa vähän muuhunkin. Toivon ainakin niin!

Mutta mennään nyt siihen asiaan, josta mun oli tarkoitus tulla kirjoittelemaan. Itse asiassa jo alkukuusta. Aloitin nimittäin huhtikuun alussa taas vaihteeksi lakattoman kuukauden. Tällaiselle himolakkaajalle tekee nimittäin välillä hyvää pitää kynsiä myös ihan luonnontilassa. Muistan joskus lukeneeni, että kynnen tarvitsee myös saada välillä hengittää, joten viikonkin lakaton tauko vaikka kerran kuukaudessa olisi oikeasti tarpeen. Sellaiseen musta ei ole kuitenkaan ollut, mutta aina väillä mulla on ollut tapana pitää pidempi tauko, jolloin kynnnet saavat olla luonnontilassa.

Kynnet_2

Alkukuussa leikkasin kynnet lyhyeksi ja poistin lakat. Annoin kynsien olla luonnontilassa muutaman viikon ajan, kunnes aloin sitten taas käyttelemään kynnenvahvistajaa. Tarkoituksena olisi nimittäin vahvistaa kynsiä ja päästä eroon liuskoittumisesta niin, että toukokuun alussa kynnet olisi lyhyet, mutta priimakunnossa. Sitten täällä nimittäin alkaa hääkynsien kasvatus ja esiin aion kaivaa pieneksi apurikseni OPI:n Nail Envyn. Mun tunteet sitä kohtaan on hyvin ristiriitaiset, mutta palaillaan niihin sitten kun sen putelin pariin taas palaan. Oletteko te koskaan kokeilleet Nail Envyä? Mitä tuumaatte? Entä annatteko säännöllisesti armoa ja henkeä kynsillenne vai meinaako lakkausinto viedä voiton?