Hei vaan ja hyvää pääsiäistä! Ootteko levänneet ja syöneet hyvin? Täällä on lepäilty kyllä, mutta pääsiäissuunnitelmat meni täällä taas vähän uusiksi, koska life happened... mutta onneksi hyvää ruokaa voi laittaa ensiviikollakin. Ja hyvälle maistui tänään myös Mama -pikanuudelit ruskean kastikkeen kanssa. Se on mun uusin guilty pleasure (hei miks en keksi tänään suomenkielisiä sanoja millekään ilmaisuille?).. siis sellainen juttu, josta tiedän kyllä, että tervellisyys ja ravintoaineet on niin kaukana kuin olla vaan voi. Mutta silloin tällöin on sitä saatava ja silloin se kyllä maistuu erittäin hyvälle.

Siitäkin huolimatta, että yksi mun työkaveri sanoi taannoin, että saisin nuudeleihin verrattuna enemmän ravintoaineita kaivamalla nenää lounaaksi. Joka kerta kun nappaan käteen nuudelipussin niin tuo heitto tulee mun mieleen, mutta se lähinnä naurattaa mua. Mun ruokahalua kun ei tunnetusti saa ällöttävilläkään jutuilla katoamaan. Muistan kerran yläasteella ollessani, kun joku pahoitteli jotain ällöä juttua ruokalassa ja yksi kaverini totesi, että Kirsiä ei ainakaan haittaa.

Pääsiäinen_2Pääsiäinen_3

Oi voi, lähtipäs jutut taas vähän omille raiteilleen. Mutta eihän se haittaa mitään! Normaali arkihöpötys on välillä todellakin paikoillaan. Huomenna palaillaan taas sitten ihan "oikealla" asialla. Mutta nyt ainakin minä ja tipuset palaillaan takaisin rentoilun ja suklaamunien pariin!