RoosaNauha_1

Sunnuntaihuomenta ja hyvää naistenpäivää kaikille ihanaisille! Onko teillä suunnitelmissa juhlistaa tänään jotenkin? Mulla ei tietääkseni ole mitään juhlaa luvassa. Muutama kaveri olikin liittynyt Facebookissa -tapahtumaan, jossa ajatus on, että ei juhlita naistenpäivää niin kauan, kun maailmassa on niin paljon naisia, joilla ei ole samoja oikeuksia kuin miehillä maassaan. Hyvä pointti ja tärkeä asia muistaa sekin, että me suomalaiset naiset ollaan kuitenkin aika onnekkaassa asemassa.

Naisista puheen ollen, ajattelin julkaista tänään postauksen, joka oli tarkoitukseni julkaista jo viime lokakuussa. Nimittäin mun korulaatikkoon kertyneistä Lindexin Roosa Nauha -rannekoruista. Mutta niin vaan jäi postaus julkaisematta siitä syystä, että en kerta kaikkiaan löytänyt ensimmäistä näistä kouistani! Joulusiivouksen yhteydessä se sitten löytyi yhdestä pienestä rasiasta - joka taas löytyi jostain vanhojen laskujen pinon seasta. Samasta rasiasta löytyi myös toinen Turkuun muutosta asti hukassa ollut koru. Näköjään kannattaa siivota ainakin kerran parissa vuodessa, heh.

Mennäänpä sitten asiaan.. Mulle on tullut tavaksi ostaa lokakuussa Lindexiltä vaaleanpunainen rannekoru, jonka tuotto suunnataan Roosa Nauha -säätiölle. Näitä koruja mulle on kertynyt jo kolme. Ensimmäisen - vaaleanpunaisen nahkarannekkeen - olen ostanut vuonna 2011. En ole varma onko vuonna 2012 vastaavaa korua ollut myynnissä ollenkaan, koska sitä ei ole mulle päätynyt. Vuonna 2013 Roosa Nauha -rannekoru oli osa Matthew Williamson for Lindex -mallistoa ja viime syksynä koru oli Jean Paul Gaultier -kokoelman osana.

RoosaNauha_2RoosaNauha_3RoosaNauha_4

Tuota ensimmäistä korua mun tuli käytettyä silloin ostamisen jälkeen paljonkin. Kahta jälkimmäistä ei ole toistaiseksi tullut käytettyä kovin paljoakaan. mutta näiden kohdalla se ei ole haitannut mua yhtään. Aion nimittäin tulevaisuudessakin sijoittaa joka vuosi sen 7-8 euroa koruun, jos niitä jatkossakin valmistetaan. En nyt löydä mistään varmaa tietoa kuinka iso osa tuosta rahasta syöpäsäätiölle meni, mutta muistelen, että se oli iso osa! Mikään ei taida olla tämän mukavampi tapa lahjoittaa rahaa hyvän asian vuoksi. Sinun pennosesi menevät rintasyövän vastaiseen taisteluun ja vastineeksi saat itsellesi kauniin korun. Win-win -situation, sanoisin!

Löytyykö teiltä Roosa Nauha -rannekoruja? Mikä näistä kolmesta on eniten sun mieleen? Ja hei - sattuuko jollain olla muistikuvaa siitä, mikä oli korutilanne lokakuussa 2012?