IMG_8126IMG_8124IMG_8128
Pohjalla Isa Dora - Bridal Pink 
Glitterinä H&M - Pastel Dots
Päällimmäisenä OPI - Don't Touch my Tutu

Hei vaan täältä köhän keskeltä! Tulin jakamaan teille kuvat mun tän hetkisistä kynsistä. Tai no, nyt ne ei kyllä enää ole ollenkaan niin hehkeässä kunnossa. Normaalitilassa en voi sietää lohjenneita kynsilakkoja, mutta en vaan jaksa poistaa niitä. En vaan jaksa. Sen verran terve kuitenkin olen, että paheksun lohkeilleita lakkojani, mutta sen verran pipi, etten jaksa tehdä asian eteen mitään. Kyllä on taas rankkaa, hah.

Kynsillä on taas glittersandwich, tällä kertaa nude sellainen. Tästä tuli ihan vahingossa mun suosikkeja! Jotenkin klassinen ja raikas, mutta paljon mielenkiintoisempi ja leikkisämpi kuin tasainen nude. Koko hommaan idea lähti tuosta glitteristä. Se on H&M:ltä ja se on aivan ihanaa! Se ei pääs oikeuksiinsa näissä kuvissa, mutta on jotenkin ihan käsittämättömän hempeän suloista. Kirkkaalla pohjalla mattaisia valkoisia ja mustia hileitä ja niiden seurana eri kokoisia hempeän vaaleanpunaisia, vähän metallinhohtoisia hileitä (näyttävät näissä kuvissa melkein valkoisille nekin). Siis niin suloinen lakka! Ja kuten arvata saattaa kyseisen merkin lakat ei myöskään ole kalliita, joten suosittelen kurkkaamaan lähihenkan hyllyyn, jos yhtään houkuttaa. Netistä en valitettavasti tätä sävyä löytänyt.

Keväthössötys tulee varmaan  jo kaikilla korvista ulos, mutta kyllä nämäkin kynnet vaan henkii sitä kevättä. Vaaleaa, hempeää tai kirkkaita sävyjä. Kaikkialla muuallakin, mutta myös kynsillä. Vain kaikkea ihanaa ja kevyttä. Ei enää viininpunaista ja muuta synkkää. Huh, meinaa masentaa ajatuskin!