Moikka vaan pitkän tauon jälkeen! Niinhän mulla tietty jäi välistä jo toinen perinneperjantai ja polttarikalenteritodisteetkin, mutta hei.. on ollut vähän kiirusta! Perjantaina lähdinkin yllättäen ajelemaan Jyväskylään ja sunnuntaina tultiin kotiin ja maanantaina kävinkin jo Tampereella päiväreissulla ja vaikka mitä muuta. Sain jo vähän palautetta kaasoilta siitä, että aloin lipsua polttarikalenterijutuista. Mutta tän postauksen lopussa ne tulee!

Tällä viikolla on kuitenkin tehty myös hääjuttuja, koska eilen käytiin sovittamassa Jonin pukua! Iiks! Siitä kenties vielä juttua myöhemmin tällä viikolla, otin nimittäin kameran mukaan ja räpsin vähän fotoja. Ja käytiin myös kangaskaupoilla hakemassa kangasta mirrikokeilua varten, tänään meidän olisi tarkoitus tehdä se valmiiksi, joten ehkäpä päästään pian kurkkimaan enemmänkin sulhasen pukeutumisjuttuja.

Sitä ennen kuitenkin täytyy vinkata vielä Wedding Emilia -blogin Emilian ja Ilma kuin morsian Emmin organisoimasta hääbloggaajien tapaamisesta 18.4.2015. Ihan mahtavaa, että heti Love Me Do:n perään on luvassa toinenkin bloggaajatapaaminen täällä Turussa. Melkein aina kaikki kiva tapahtuu Helsingissä, mutta ihanaa, että tytöt järkkää tänne Turkuunkin tapaamista! Paikkoja tapaamiseen on kuitenkin vain rajoitetusti, joten jos juuri sinä, hääbloggaaja et vielä ole ilmoittautunut mukaan, niin käyhän äkkiä ilmoittautumassa messiin tapaamaan meitä kollegoita. Viimeksikin oli ihan huippua tavata teitä kaikkia, joten toivottavasti nähdään taas ensi kuussa! Käy kurkkimassa ilmoittautumisinfot täältä tai täältä!

Hääblogi meet&greet

Mutta tosiaan. Tässä vielä nämä polttarikalenterikuvat. Tällä viikolla luvassa ei ollut sen suurempaa arvoitusta kuin se, että mitkähän mitat polttariporukalle saisi olla?! Ilmeisesti saan vapaasti valita, mitä mittailen, tsihih.

PK_1 PK_2