Kaarina_1
Jaan nämä Kuusiston linnanraunioilla nappaillut vaatekuvat kahteen postaukseen, koska niitä tosiaan oli niin paljon. Ensin katsellaan kuvia vähän lämpimämmissä vetimissä, ja seuraavassa postauksessa kuoriudun takistani kameran eteen kalisemaan. Sanonpahan vaan, että olisi pitänyt käydä tuolla ensin ja tulla sitten kotiin saunaan, eikä käydä aamusaunassa ja lähteä sitten tuonne hytisemään.

Tuona päivänä päällä oli mun oi-niin-rakas uniformu. Siis sellaisa vaatteita, joita voisin vetää niskaan koska tanasa. Sellaisia, joita otan mukaan kun tiedän matkustavani koko päivän. Tai puen päälle silloin jos olen kotosalla ja haluan kääriytyä sohvan nurkkaan pieneen pesään. Sain tuon Benchin takin vuosi sitten joululahjaksi mieheltäni. Olin ihan ohimennen ihastellut sitä kaupassa ihan vilpittömästi mitään vihjailematta, mutta tonttu oli tarkkana ja jotain hyvin tuttuahan sieltä paketista kuoriutui.

Kaarina_2Kaarina_3Kaarina_4
Kuluneen vuoden aikana tuo takki on kyllä palvellut mua niin uskollisesti. Se on edelleen mun mielestä maailman ihanin. Siinä on paksu neulepinta ja sisällä paksu ja unelmanpehmeä fleecevuori. Joka ei muuten ole yhtään nyppääntynt tai ohentunut tai kovettunut reilun vuoden käytön aikana. Käytän sitä kotona aina silloin kun mulla on tosi kylmä. Sen sisällä ei kauaa tarvitse palella. Ja tosiaan takki on palvellut hyvin myös ulkosalla jonkilaisena välikausitakkina. Syksyllä ja keväällä ja pikkupakkasillakin, jos ei tarvitse olla kovin kauaa ulkona. Jos ei vielä tullut selväksi, niin rakastan sitä. Eiköhän se jo tullut!

Isot huivit (kokoluokkaa viltti) ovat olleet muutaman edellisen talven juttu, eipä paljon muuta ole katukuvassa näkynytkään. Ja niin on asia ollut munkin ulkopukeutumisessa! Ichin villahuiveja mulla on kaksi, harmaa ja tämä puuterisen vaaleanpunainen. Alkutalven käytin oikeastaan vain ainoastaan harmaata, mutta nyt kevään lähestyessä vaaleanpunainenkin on taas tullut kaivettua esiin huivihenkarin takareunasta. Näköjään kaiken on vaalennuttava ja kevennyttävä, kun valoakin tulee lisää!

Kaarina_6Kaarina_5Kaarina_8
Noissa tamineissa ei ollut yhtään vilu vanhan piispanlinnan raunioilla pyöriessä. Mutta seuraaviin kuviin heitin takin pois. Sitten tuli vähän vilu. Mutta halusin napsaista muutamat kuvat myös mun toisesta turvavaatteesta - collegemekosta. Miten mää oon koskaan ennen voinut elää ilman sellaisia? Stay tuned!