Hyvää lauantaiaamua kaikki! Vaikka tämä blogi virallisesti hääblogi onkin, on mun tullut joskus aiemminkin postailtua myös vähän häiden ulkopuolista parisuhdehömppääkin. Ihan vaan siksi, koska rakkaus on kivaa ja kyllähän se aika oleellisesti blogin aihepiiriin myös liittyy. Siispä tänään haluan jakaa teille pikaisesti yhden kuvan. Mun sulhanen on työreissussa ja eilen sillä oli takana jo 15 tunnin työpäivä, eikä loppua vielä näkynyt. Siksipä halusin lähettää sille tekstarin, joka saisi hymyn sen huulille ja niinpä alla oleva kuva lähti WhatsAppina matkaan.

boobs

Hauska pieni huomionosoitus, joka toimi just niin kuin pitikin - toi hymyn vastaanottajansa huulille! Että laittakaahan leidit korvan taakse! Tällaiset pienet jutut on niitä parhaita rakkaudenosoituksia. Arkipäivän romantiikkaa parhaimmillaan, sanon minä. Se, kun näet edes pienen vaivan jotta ilahduttaisit rakastasi, joka pientä energiaboostia kaipaa.

Ja kyllä - minä laitoin tekstin ihan kasvokuvan kanssa menemään!

Mutta nyt ihanaa viikonloppua kaikille! Blogiin on muuten ilmestynyt viime päivinä taas paljon uusia lukijoita - ihan mahtavaa! Tervetuloa matkaan! Kiva kun olette täällä ja muistutan taasen kerran, että jokainen jättämänne kommentti ilahduttaa mua hurjasti - teidän kanssa on kiva jutella kommenttiboksissa.