Mun haaveena on hyödyntää meidän häiden jutuissa mahdollisimman paljon luontoa. Sen lisäksi, että täytetään kukkamaljakot luonnonkukilla ja kaikella ihanalla vihreällä, on mulla ajatuksena hyödyntää luonnosta löytyviä juttuja myös muutamissa muissakin pienissä yksityiskohdissa. Yksi niistä on paikkakortit.

Paikkakortit_luonnosta

Kokosin kollaasiin muutaman omaa silmää miellyttävän tavan hydöyntää luonnon antimia paikkakorteissa. Kivet, kävyt ja puukiekot on siitä käteviä, että ne voi tehdä jo hyvissä ajoin etukäteen. Kukkien, lehtien tai vaikka yrttien käytössä on se pieni ongelma, ettei niitä voi tehdä kovin hyvissä ajoin etukäteen.. jos siis haluaa niiden olevan vielä virkeässä kunnossa hääpäivänä! Muahan tietysti miellyttää kaikista eniten juuri nuo ylärivin kuvat! 

Meillä on jo mielessä yksi paikkakorttimalli, jota haluttaisiin lähteä toteuttamaan. Sen testiversiot tosin voi tehdä vasta sitten, kun puut on jo lehdessä. Jos olisi järkevä ihminen, niin kannattaisi varmaan valita joku idea, jota voi testata ja valmistaa jo nyt. Mutta jos on tunneihminen, ja haluaa jotain muuta, niin ei varmaan sitten auta muu kuin hyväksyä se, että siitä seuraa lisää tekemistä suosikkiajankohtaani viimetippaan!

Tykkäättekö te luonnollisista yksityiskohdista paikkakorteissa tai muissa koristeissa?