Lauantaina fiilisteltiin Turun VPK -talolla hurmaavan erilaista Love Me Do -häätapahtumaa. Vaikka mulla ei varsinaisesti tarvetta häämessuiluun enää ole, kävin silti pyörähtämässä tapahtumassa muutaman tunnin ajan. Tälläkään kertaa en ollut suoranaisesti näytteilleasettajien kohderyhmää, koska meiltä löytyy jo kaikki mitä tarjolla oli. Katseltavaa, keskusteltavaa, hankittavaa, ideoita ja ostettavaa LMD:stä löytyi varmasti kuitenkin sellaisille morsiamille, joilla oli etsinnässä hääpuku, korut ja muut asusteet, somistusideat, kauneuspalvelut tai ideoita ruokapuolelle.

LMD_1 LMD_2 LMD_3 LMD_4 LMD_5

Täytyy antaa peukkua siitä, että tunnelma tapahtumassa oli hyvä. Edellisistä häämessuista, joilla olen ollut jäi vähän huono maku suuhun, koska näytteilleasettajien määrä oli silloin aika rajallinen ja vielä rajallisempi oli sellaisten määrä, joilla oli jotain tarjottavaa toisella paikkakunnalla naimisiin menevälle. Mun harmitus johtui silloin kuitenkin lähinnä siitä, että nekään, joilla olisi ollut jotain meitä kiinnostavaa eivät olleet kiinnostuneita meitä auttamaan. Ehkä siksi, että häihin oli 1,5 vuotta, ehkä jostain muusta syystä. Tätä ongelmaa ei mulla Love Me Do:ssa ollut. Kaikki olivat tosi ystävällisiä, vaikka mua lähestyttäessä kerroin heti, että mulla on jo kyseinen homma hoidossa. Arvostan sitä kovasti, sillä saattaahan sitä olla joitain palveluita vailla muutakin tarkoitusta kuin häitä varten. Ja itse ainakin tykkään suositella hyväksi havaitsemiani tyyppejä ja merkkejä muillekin!

Eniten aikaa vietin kuitenkin hääblogimiitissä, jossa meitä hemmoteltiin herkuilla ja pienillä goodiebageilläkin (sisältöä näkyy kuvassa vähän alempana).  Saatiin istua blogiloungessa höpöttelemässä niitä näitä muiden ammattimorsianten kanssa ja juoda lämpimiä ja kylmiä virvokkeita ja napostella pientä suolaista ja makeaa hyväskää (Aliisa, tää sana on tarttunut sulta mun vakiokäyttöön!). En muistanut räpsäistä yhtään kuvaa enää tuolta blogiloungesta, kun oli liian kiire höpötellä mm. shampanjahuppelista, kaasojen kiireistä ja hirviömorsiamista.

Niin ja palkittiinhan siellä LMD:ssä vuoden hääblogitkin - yksityisten kategorian voitti How to be a Bridezilla (jonka morsian muuten juhli samana päivänä häitäänkin!), kaupallisten puolella Ateljé Tuhkimotarinan blogi ja tulokkaana Tahdon sut tahdon. Onnea kaikille mahtaville voittajille! Pitsiniekka ei sijoittunut kärkisijoille, mutta silti iso kiitos kaikille mua äänestäneille. Ihan oikeasti arvostan ja lämmittää sydäntä!

LMD_6 LMD_7 LMD_8 LMD_9LMD_vika

Sellainen oli Love Me Do 2015. Kiitos järjestäjille, meitä hääbloggaajia kohdeltiin kyllä erittäin hyvin! Ja kiitos vielä kaikille blogikollegoille. Oli kiva saada kasvoja nimille. Toivottavasti nähdään toistekin ja päästään jatkamaan juttuja siitä mihin lauantaina jäätiin.