Lauantaina Love Me Do

Moikka! Lauantai, ystävänpäivä ja Love Me Do lähestyvät kovaa vauhtia. Vaikka tunnetusti suhtaudunkin häämessuihin vähän nihkeästi, olisi tarkoituksena suunnata lauantaina pyörähtämään hurmaavan erilaiseksi häätapahtumaksi itseään mainostavassa Love Me Do:ssa.. Mulla on luvassa viikonloppu home alone, joten onhan mulla tässä aikaa, varsinkin kun tapahtuma sattuu vielä olemaan Turussa. Suuntaan sinne yksin ja lähinnä hääblogimiitin vuoksi. On kiva päästä tapaamaan blogikollegoita, joiden kanssa on tottunut juttelemaan vain kommenttboksien välityksellä.

LoveMeDo

Ootteko suuntaamassa Turkuun tulevana viikonloppuna? Mua saa tulla nykimään hihasta ja moikkaamaan, jos näätte mut pyörivän eksyneenä ja yksinäisenä messuhulinassa. Toivottavasti kanssahääbloggaajista mahdollisimman moni pääsee paikalle ja nähdään blogiloungessa!

Huomenna muuten luvassa taas Perinneperjantai -postausta. Tällä kertaa rupattelen siitä luovuttaako isukki mut. Mitäpä veikkaatte?

8 Kommenttia

 1. Mua saa tulla moikkaamaan Sarandian ständille! :) Kauhuissani jo mietin kuinka monet teistä ihanista blogitutuista tunnistan kasvoilta ja osaan yhdistää oikeaan blogiin. Mahtavaa tavata porukkaa livenä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin täytyy tulla pyörähtämään! :) Ja sama juttu täällä.. en usko, että kovinkaan montaa tunnistan, koska näissä hääblogeissa tuntuu olevan suhteellisen vähän nassut esillä.. no, mun itseni on kyllä tullut laitettua aika paljon kuvia meistä postausten piristykseksi, mutta tuskin kovin moni osaa silti yhdistää kasvoja oikeaan tyyppiin :)

   Poista
 2. Sinut ja sinun perinnerakkautesi tietäen....
  Hauskaa messuilua vaikka joudutkin edustamaan teidän hääparia yksin! Jos asuisin lähempänä, tulisin kaveriksi; nyt keskityn vain mm. hiihtelyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enköhän mää selviä yksinkin! Ja nauti sää lumista meidänkin puolesta :)

   Poista
 3. Entä saako hyökätä kädet ojossa halaamaan? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kiitos - ainakin sinä, kun tunnetaan! Myönnän, että saattaisin vähän hämmentyä jos joku täysin vieras tekisi niin :D

   Poista
 4. Mä tulen myös yksin, me yksinäiset voidaan sitten pitää seuraa toisillemme :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hyvä! Me voidaan emännöidä yksinäisten kerhoa! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!