Yksi kohta seuraavaksi hoidettavien asioiden listalla oli hääauto. Se voidaan nyt ruksia pois järjesteltävien juttujen listalta sillä autoasiat on päätetty ja hoidettu kuntoon. Ensimmäinen ajatus hääautoksi oli muuan rakas vanha farkkumallinen Toyota Corolla. Menopeli, jolla seurustelun alkuvuosien saatossa on tullut ajettua yksi jos toinenkin kilometri. Tai yksi jos toinenkin tuhat. Ja se kyllä osin meidän kulkupeliksi otetaankin. Koska eihän kukaan täysjärkinen jättäisi noin mielettömän legendaarista autoa ihan vain autokatokseen pölyttymään hääpäivänä!

Hääauto

Saattaapi olla myös, että jossain välissä hääpäivää istahdetaan muuan toisenkin auton kyytiin. Mutta sen tarkemmin ei haluta siitä kertoa etukäteen.. noh, kellekään! Sen verran huikea auto on nimittäin kyseessä, että ei todellakaan haluta spoilata. Monien käyttämät hienot Audit, Mersut tai Bemarit ei ole ollenkaan meidän juttu, mutta hienoa tulee meilläkin silti olemaan. Sen voin luvata!

Olikohan tämä ärsyttävin postaus ikinä? Jotain siistiä on luvassa, mutta en varmasti kerro mitä. Itse ainakin ärsyyntyisin, jos tällaista muualla lukisin. Kuten polttaripostauksessa kirjoittelin.. en suhtaudu kovin hyvin siihen, etten saa vielä tietää jotain kiinnostavaa. Mutta tämä puoli vuottahan menee hujahduksessa, joten ette te kauaa ehdi jännityksessä riutumaan. Ainakin tammikuu mennä hujahti tuosta vaan. Vähän rapiat 23 viikkoa enää hääpäivään! Iiks!