Hääauto

Yksi kohta seuraavaksi hoidettavien asioiden listalla oli hääauto. Se voidaan nyt ruksia pois järjesteltävien juttujen listalta sillä autoasiat on päätetty ja hoidettu kuntoon. Ensimmäinen ajatus hääautoksi oli muuan rakas vanha farkkumallinen Toyota Corolla. Menopeli, jolla seurustelun alkuvuosien saatossa on tullut ajettua yksi jos toinenkin kilometri. Tai yksi jos toinenkin tuhat. Ja se kyllä osin meidän kulkupeliksi otetaankin. Koska eihän kukaan täysjärkinen jättäisi noin mielettömän legendaarista autoa ihan vain autokatokseen pölyttymään hääpäivänä!

Hääauto

Saattaapi olla myös, että jossain välissä hääpäivää istahdetaan muuan toisenkin auton kyytiin. Mutta sen tarkemmin ei haluta siitä kertoa etukäteen.. noh, kellekään! Sen verran huikea auto on nimittäin kyseessä, että ei todellakaan haluta spoilata. Monien käyttämät hienot Audit, Mersut tai Bemarit ei ole ollenkaan meidän juttu, mutta hienoa tulee meilläkin silti olemaan. Sen voin luvata!

Olikohan tämä ärsyttävin postaus ikinä? Jotain siistiä on luvassa, mutta en varmasti kerro mitä. Itse ainakin ärsyyntyisin, jos tällaista muualla lukisin. Kuten polttaripostauksessa kirjoittelin.. en suhtaudu kovin hyvin siihen, etten saa vielä tietää jotain kiinnostavaa. Mutta tämä puoli vuottahan menee hujahduksessa, joten ette te kauaa ehdi jännityksessä riutumaan. Ainakin tammikuu mennä hujahti tuosta vaan. Vähän rapiat 23 viikkoa enää hääpäivään! Iiks!

8 Kommenttia

 1. Voi että mä tykkään tästä sun blogista!
  Löysin tän parisen viikkoa sitten ja luin läpi muutamassa illassa. Itsellä naimisiinmeno ei vielä ole ajankohtainen asia, mutta sitten joskus kun on, niin saan kiittää blogiasi: niin paljon inspiraatiota olen tästä saanut! Muutenkin sinulla on ihana maku ja järjestäisin juurikin samantyyliset häät kuin tekin.
  Vaikutat niin ihanalta ja avoimelta ihmiseltä! Voi että, mulla oli kamalasti sanottavaa, eikä tähän tullut kirjoitettua kuin yksi sadasosa niistä.
  Miljoonilla peukuilla ja sydämillä toivon teille oikein ihanan ja ikimuistoisen hääpäivän! <3 Toivottavasti saan lukea vielä monen monta postausta ennen sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että miten ihana kommentti! Oli pakko eilen miehellekin sanoa, että tuli ihan koko päiväksi hyvä mieli, kun joku oli jättänyt niin ihanan kommentin blogiin :) Kiitos paljon sulle Ani!

   Toihan on just parasta, että saa vähän sitä insipaariota ja ajatusta jo ennen kuin naimisiinmeno on ajankohtaista. Nimittäin helpottaa elämää huomattavasti sitten kun se ajankohtaiseksi tulee, kun tietää jo vähän minkä tyylistä haluaa ja mihin suuntaan lähtee etenemään :)

   Kiitos paljon kehuista, on niin kiva kuulla, että tykkäät! Yritän olla täällä blogissa mahdollisimman aito itseni.. ja no, kai oon jonkin verran onnistunut kun äitikin sanoi, että ihan selkeästi hänen oma tyttönsä se täällä on kirjoitellut.

   Ihan varmasti kirjoittelen vielä paljon ennen häitäkin, ja todellakin myös sitten jälkikäteen kaikesta mitä nyt ei raaski paljastaa! Toivottavasti jaksat pysyä mukana :) Ihanaa lopputalvea ja aurinkoisia päiviä sinulle!

   Poista
 2. Ai mikä puoli vuotta??? Viisi kuukautta ja puolikas päälle! Hyvä että taas yksi asia, hääauto, hoidettu. Miltäs vuodelta tuo teidän Corolla olikaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii-in.. ei edes puolta vuotta.. Tää helmikuukin on niin kamalan lyhyt! Ja vuodelta -95, eli sehän viettelee kakskymppisiä tänä vuonna myös! :)

   Poista
 3. Mielettömän loistava idea! :D Ja ymmärrän hyvin rakkauden ja tunnearvon tällaisiin menopeleihin. Meitsiä harmitti ja surutti, kun vanha Transit myytiin uuteen kotiin. Voi niitä kilometrejä, jotka tuolla uskollisella ruostehelmalla ehdimme kulkea. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan? Tunnearvo on niin suurta, ettei sitä voi vaan jättää huomioimatta. Meidän nykyiseen autoon ei oo vielä ollenkaan tullut samanlaista tunnesidettä :) Voi ei, teidän ruostehelmainen Transitkin kuulostaa samanlaiselle - suorastaan perheenjäsenelle! :D

   Poista
  2. Me harkitaan hääautoksi iskän transittia! :D Prameet menopelit ei ole meitä varten, joten käytetään jotain jo olemassaolevista vaihtoehdoista, transit olisi siinä mielessä kiva että Tommin porukat kysyy säännöllisin väliajoin "onko muuttoa tiedossa?", vastahan tässä asustellaan neljännessä yhteisessä kodissa kolmen vuoden seurustelun ajalta... ja kaikki muutot luonnollisesti hoidettu kyseisellä autolla ;)

   Poista
  3. Niin sama, prameat menopelit ei oo meitä varten vaan vähän elämän makua siinä pitää olla! :)

   Mutta toihan kuulostaa just kaikin puolin teille sopivalta :D Ja on tunnearvoakin varmasti. Oih, jos mää päättäisin tässä ja nyt niin valkkaisin teille ehdottomasti ton Transitin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!