ELF_1

Onko E.L.F. Cosmetics teille tuttu merkki? Mun silmiin tuo nimi on tässä vuosien saatossa aina silloin tällöin ilmestynyt.  Kuitenkin meikkipussissa kyseinen merkki on ollut edustettuna vasta vähän aikaa. E.L.F. Cosmetics nimi tulee suoraan siitä, mitä merkki tarjoaa - kormetiikkaa for Eyes, Lips & Face. Tämän merkin erikoisuus on edulliset tasahinnat. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteilla on ihan vain muutama hintaryhmä, ja kaikki saman hyllyn tuotteet ovat saman hintaisia. Minun ostamani huuli- ja silmäjutut olivat kai 3,5€ ja poskipuna/aurinkopuuteri kuutisen euroa.

Nykyään näitä tuotteita saa Suomesta muutamista apteekeista, ilmeisesti ainakin Helsingin Stockmannin apteekista ja täältä Turun kupeesta Kaarinan apteekista. Myös nettikaupa tietääkseni toimittaa Suomeen ja siellä hinnat ovat vielä huokeammat ja kuulemma nettikaupassa on monesti vielä hyviä tarjouksiakin, jolloin pienet hinnat putoavat entisestään.

ELF_2ELF_3ELF_4

Hintaansa nähden tuotteet ovat oikein toimivia. Erityisen ihastunut olen tuohon poskipuna/aurinkopuuteri kaksikkoon. Poskipunan sävy on aivan ihanan persikkainen, ja pakkauksen iso peili on ehdoton plussa. Toinen suosikkini näistä on kaksipäinen luomivärikynä. Tuo kynän paksumpi pää on nimittäin ihan täydellinen tuote tuomaan silmän sisänurkkaan hieman vaaleutta ja valoa. Harvoinpa on enää tullut tehtyä silmämeikkiä ilman tätä kynää.

Luin muutamastakin paikasta, että merkin silmätuotteet eivät ole yhtä hyviä kuin kasvo- ja huulijutut. Monet ovat saaneet kuivia kyniä/linereita, joten harkitsin hetken silmämeikkituotteiden ostamista. Mutta niin vaan kannatti, mulla ei ole ollut pahaa sanaa. Ei tästä kynästä eikä yhdestä nestemäisestä glittereyelineristä, joka mulla on. Se oli näiden kuvien ottamisen aikaan teillä tietämättömillä, mutta täytyy esitellä se toisen kerran.. jos se nyt vaan suvaitsee löytyä!

ELF_5ELF_6

Nestemäiset huulipunat on mun mielestäni käytännössä ihan vain huulikiiltoja. Mutta plussaa siitä, että niissä on hyvin pigmenttiä ja ihana "sivellin". Sen sijaan miinusta antaisin vähän tuoksusta (ei paha, muttei ihanakaan) ja tahmaisuudesta. Paras kiilto on sellainen, joka ei tunnu tahmealle. Ehkä kolmen euron kiillolta ei kuitenkaan voi ihan ihmeitä odottaakaan.

Kaiken kaikkiaan, aikas kiva tuttavuus tämä E.L.F. Voipi olla, ettei tästä mun ykkössuosikkia kosmetiikan saralla tule jatkossakaan, mutta ilman muuta palaan kyllä merkin ääreelle joskus jos kaipaan edullista ja kivaa värikosmetiikkaa. Tällaisen merkin tuotteita uskaltaa ostaa vähän riskilläkin, koska tappio ei ole kovin suuri, jos tuote ei niitäkään valtavaa menestystä.

Tuliko jollekin houkutus suunnata apteekkin shoppailemaan? Mun silmää miellyttää näissä kuvissakin tuo mun poskipuna ihan hurjan paljon. Onneksi se on jo mun, muuten saattaisi olla shoppailureissun paikka. Niin ihana se on!