Eilen jo vähän lupailin, että paljastan tänään yhden mun ehdottomista vaatimuksista, mitä häiden ohjelmapuoleen tulee. Muistatteko kun joskus ikuisuus sitten kerroin rakastuneeni siihen hetkeen, kun riisiä sataa nikaan kirkosta ulos astellessa? Tälle jutulle mulla ei ole tiedossa mitään yhtä selkeää hetkeä, jolloin tän tiesin, mutta meidän häissä on ihan super-duper-ehdottomasti oltava morsiamen ryöstö!

Jos meidän häissä ei ryöstöä tapahtuisi, niin olisin kyllä varmasti vähän pettynyt. Mutta jos meidän häissä ryöstettäisiin joku muu kuin morisan (kuten sulhanen tai anoppi tmv.) olisin kyllä varmasti ihan murtunut. Eikös se nyt ihan ehdottomasti oo morsiamen oikeus prinsessapäivänään saada leikkiä sitä prinsessaa? Joutua joidenkin rikollisten kidnappaamaksi ja sitten vain odotella, että mun unelmien prinssi tekee kaikkensa pelastaakseen mut kaamealta kohtaloltani. Mua kyllä naurattaa tää vähän itsekin, mutta näköjään se on ainakin mun unelma! 

Meidän suvun häissä on tehty ihan mahtavia ryöstöjä historian saatossa.. siksi mää vähän vihjaisinkin jo äitille, että mitä jos nakitettaisiin sukulaispoppoolle tämä ryöstöhomman organiseeraaminen. Tiedän - on maailman nössöintä, että pyydän morsiamenryöstöä ja vielä pyydän tiettyjä ihmisiä sitä järjestämään, mutta enhän mää nyt ainakaan kestäisi sitä, etten tietäisi järjestetäänkö sitä olleenkaan ja kuka sen saattaisi järjestää. Hyi, kamala ajatus!

Kaasot on varmaan jo kädet täynnä hääpäivänä muutenkin (kunhan keksin ensin jonkun asian, jonka uskallan omista käsistäni niille luovuttaa hehe), joten tämä olisi niiden harteilta myös yksi tiiliskivi pois. Koska oon ollut aika avoin siitä, että ryöstettävä on..

Täytyy kyllä vielä loppuun myöntää, että mää oon kyllä ehkä hieman itsekäs prinsessa, kun en oo hirveästi neuvotellut tästä asiasta ton mun prinssin kanssa. Oon vaan ihan omatoimisesti päättänyt, että kyllä se varmasti haluaa mut pelastaa, hinnalla millä hyvänsä. Mutta sen mää oon tiennyt jo kauan ennen meidän tapaamista, joten eiköhän tuo prinssi oo jo ennen kosintaa tiennyt mihin se on ryhtynymässä. Kiitti ja anteeks muru!

Mites teillä? Onko tämä teidän perinnesuosikkeja vai -inhokkeja? Vai ihan yksi ja hailee? Onko kukaan muu järjestellyt itselleen ryöstöä?