Ryöstäkää mut!

Eilen jo vähän lupailin, että paljastan tänään yhden mun ehdottomista vaatimuksista, mitä häiden ohjelmapuoleen tulee. Muistatteko kun joskus ikuisuus sitten kerroin rakastuneeni siihen hetkeen, kun riisiä sataa nikaan kirkosta ulos astellessa? Tälle jutulle mulla ei ole tiedossa mitään yhtä selkeää hetkeä, jolloin tän tiesin, mutta meidän häissä on ihan super-duper-ehdottomasti oltava morsiamen ryöstö!

Jos meidän häissä ei ryöstöä tapahtuisi, niin olisin kyllä varmasti vähän pettynyt. Mutta jos meidän häissä ryöstettäisiin joku muu kuin morisan (kuten sulhanen tai anoppi tmv.) olisin kyllä varmasti ihan murtunut. Eikös se nyt ihan ehdottomasti oo morsiamen oikeus prinsessapäivänään saada leikkiä sitä prinsessaa? Joutua joidenkin rikollisten kidnappaamaksi ja sitten vain odotella, että mun unelmien prinssi tekee kaikkensa pelastaakseen mut kaamealta kohtaloltani. Mua kyllä naurattaa tää vähän itsekin, mutta näköjään se on ainakin mun unelma! 

Meidän suvun häissä on tehty ihan mahtavia ryöstöjä historian saatossa.. siksi mää vähän vihjaisinkin jo äitille, että mitä jos nakitettaisiin sukulaispoppoolle tämä ryöstöhomman organiseeraaminen. Tiedän - on maailman nössöintä, että pyydän morsiamenryöstöä ja vielä pyydän tiettyjä ihmisiä sitä järjestämään, mutta enhän mää nyt ainakaan kestäisi sitä, etten tietäisi järjestetäänkö sitä olleenkaan ja kuka sen saattaisi järjestää. Hyi, kamala ajatus!

Kaasot on varmaan jo kädet täynnä hääpäivänä muutenkin (kunhan keksin ensin jonkun asian, jonka uskallan omista käsistäni niille luovuttaa hehe), joten tämä olisi niiden harteilta myös yksi tiiliskivi pois. Koska oon ollut aika avoin siitä, että ryöstettävä on..

Täytyy kyllä vielä loppuun myöntää, että mää oon kyllä ehkä hieman itsekäs prinsessa, kun en oo hirveästi neuvotellut tästä asiasta ton mun prinssin kanssa. Oon vaan ihan omatoimisesti päättänyt, että kyllä se varmasti haluaa mut pelastaa, hinnalla millä hyvänsä. Mutta sen mää oon tiennyt jo kauan ennen meidän tapaamista, joten eiköhän tuo prinssi oo jo ennen kosintaa tiennyt mihin se on ryhtynymässä. Kiitti ja anteeks muru!

Mites teillä? Onko tämä teidän perinnesuosikkeja vai -inhokkeja? Vai ihan yksi ja hailee? Onko kukaan muu järjestellyt itselleen ryöstöä?

14 Kommenttia

 1. Täytyypä viedä tätä viestiä eteenpäin! Eiköhän me saada joku ryöstämään sut 😃

  VastaaPoista
 2. Just näin! TÄMÄN suunnittelu onneksi saadaan tehdä ihan rauhassa, ilman sinua! Vähän kun on ollut ilmassa sellaista, että näissä häissä morsian pitää narut hyppysissään... Tarkkaan olette kaikkea miettineet! Pitkässä kysymyslistassanikaan ei tainnut mitään teiltä unohtunutta olla, vaikka kaikkeni yritin! Mutta jätä tämä ryöväily nyt mielestäsi, palataan siihen asiaan johonkin kellon aikaan eräänä tiettynä heinäkuisena lauantaina tänä vuonna😉!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se nyt mikään hirveä vääryys ole, että haluaa itse suunnitella ja tehdä ja tietää... meidän häät ne kuitenkin on :D Mutta juu, homma sovittu sen osalta!

   Poista
 3. Mä oon ryöstön kanssa ihan samaa mieltä! (: muut leikit jääköön pois, mut ryöstön on tapahduttava :D kysyin kaasoltani oonko ihan pöhkö kun haluamalla haluan että mut ryöstetään, mut hän antoi hyväksyvän vastauksen ja vetosi siihen, että kyllä nyt morsian saa haluta ryöstönsä (: se jääköön sit bestmanien suunniteltavaksi et miten ryöstö ja pelastaminen tapahtuu, kunhan tapahtuu :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hauska kuulla, että täällä on joku muukin, joka haluaa tulla ryöstetyksi! Oon sun kaason kanssa samaa mieltä.. eikös nyt morsian saa muutenkin haluta melkein mitä vaan, joten miksei ryöstöäkin? :D

   Poista
 4. Meillä tuo on ehdottomasti ei- listalla! Mua ei yhtään haittaa toisten häissä ryöstöjä ja muita leikkejä seurata, joskus ne on jopa todella hauskoja, mutta ne ei vaan mitenkään sovi meidän tyyliin. Muutenkaan ei haluta meille mitään hääleikkejä, joten kysymys kuuluukin: Mitä ihmeen ohjelmaa meille sitten tulee? Livemusiikkia tai muita esiintyjiä ei ole tulossa. Ei ole kimpun tai sukkanauhan heittoakaan. Grillausta, saunomista ja uimista sen sijaan on. Meillä ajatuksena on ehkä se, että kyllä aikuiset ihmiset viihtyvät hyvin keskenään ihan ilman, että järjestämällä järjestetään tekemistä. Mutta jääkö se hääfiilis sitten puuttumaan? Olen saanut palautetta, että millaset häät ne sellaiset on, missä ei ole mitään perinteikkäitä leikkejä tai muuta. Tavallaan tuon ymmärrän, mutta toisaalta halutaan, että häät ovat meidän näköiset. Ja kenkäleikit, ryöstöt, ja sukkanauhan penkomiset häämekon alta ei vaan ole yhtään meitä. Voi vitsi, kuullostaakohan meidän häät ihan supertylsiltä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kuulosta ollenkaan tylsältä! Musta on aivan ihanaa, että häitä on niin erilaisia ja jokaisella parilla on mahdollisuus järjestää oman näköisensä juhla. Me oltiin tuossa viime vuoden loppupuolella yksissä häissä, joissa ei myöskään haluttu mitän perinteistä - ei kakunleikkausta, ryöstöä, sukkanauhaa tai mitään muutakaan leikkiä. Aivan ihanat juhlat olivat silti ja ei todellakaan tullut tylsää. Silloinhan jäi hyvin aikaa rauhalliselle yhdessäololle ja juttelemiselle :) Eiköhän tossa grillauksessa, saunomisessa ja uimisessa jo oo ihan riittävästi aktiviteettiä - ja se tuntuu sitten just teidän häille!

   Poista
 5. Minä toivon, ettei minua ryöstetä tai välttämättä ketään muutakaan, jotta ei tartte kenenkään stressailla ja joutua liian kiusallisiin tilanteisiin. Tai sitten toisaalta, voisi ryöstää vaikka bestmanin ja laittaa jonkun hauskan jujun koko hommaan, hmmm... ;)

  Mutta mitä perinteisiin tulee, yksi perinne mistä ehdottomasti pidetään meillä kiinni on ensitanssi ja sen jälkeen vanhempien tanssittaminen (ja toki sisarusten sekä kaasojen ja bestmanin). Se on minulle ja meille jotenkin vain niin must-juttu. Meillä ei ole mitään hajua, mitä me itse tulemme tanssimaan, mutta sitä seuraavat biisit on jo hyvin selvillä. Asiasta kirjoittelin jo täällä; http://tahtovatkovasti.blogspot.fi/2015/01/valssin-askelin-kohti-loppuelamaa.html.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun näkemät ryöstöt on kyllä olleet hulvattoman hauskoja, eikä sen pelastamisen tarvitse mitään noloa olla.. paljon hauskempiakin vapautuskeinoja on kuin kaikkien edessä paineen alla rakkausrunon kirjoittaminen :)

   Meilläkin pidetään ensitanssista kiinni! :) Se on mukava perinne sekin!

   Poista
  2. Joo olen minäkin nähnyt mainioita onnistuneita ryöstöjä ja vapautuksia, mutta sitten niin paljon sitä, kun tilanne on epämukava jollekulle osapuolista. Mä olen jotenkin neuroottinen sen suhteen, että päivä olisi mahdollisimman stressitön ja puhtaasti onnellinen paineeton kaikille :D Saa nähdä mitä todellisuus on :)

   Poista
  3. Onhan siinä kyllä sellainen riski olemassa! :) Mutta eihän tällaista ole pakko olla. Itsekin olen keväällä kaasona häissä, joissa meille painotettiin sitä, että hääparia (tai ketään muutakaan) ei saa nolata, muuten on vapaat kädet ohjelman suhteen, kunhan heidän ei tarvitse hääpäivänään tuntea oloaan epämukavaksi ohjelman vuoksi. Ja se on enemmän kuin ymmärrettävää :)

   Poista
 6. Minäkään en pistäisi pahitteeksi, vaikka mut ryöstettäisiin meidän häissä ;) Kyllähän se ehkä vähän hullulta kuulostaa, mutta minkäs teet :D Mitä morsian haluaa, sen morsian myös saa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu tuo viimeinen lause! :D Mää vetoan johonkin alkukantaiseen "Sinä Tarzan, minä Jane" -viettiin, että jokainen vaan haluaa tulla lihaksikkaan miehen pelastamaksi :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!