Hyväntekeväisyyshääkuvaus

Luulenpa, että jokainen joka suunnittelee viettävänsä hääjuhlaa läheistensä kanssa, pysähtyy jossain vaiheessa miettimään rahankulutustaan. Tai ainakin toivon, että pysähtyy. Sillä vaikkei vierasmäärä lähentelisikään sataa ja hääpukukin löytyisi vuokraamosta, saa hääpäivään helposti uppoamaan euron jos toisenkin. Ja ainakin meillä on kyllä moneen otteeseen pysähdytty miettimään olisiko se raha järkevämpää käyttää johonkin muuhun. Kuten asuntoon tai vaikka jonkun muun auttamiseen.

Siksipä haluankin vinkata teille ihan huikeasta mahdollisuudesta lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Saada jotain aivan mahtavaa omaan hääpäiväänsä ihan vain lahjoittamalla hyväntekeväisyyteen! Täydellistä, eikös vaan?

Tume_Jaakko_charity

Meidän häitähän on tulossa kuvaamaan taitava Jaakko Sorvisto. Nyt Jaakko ja Tuomas Mikkonen ovat päättäneet tehdä yhteistyötä ja vieläpä hyvän asian puolesta. Homman nimi on se, että Jaakko ja Tuomas tulevat yhdessä kuvaamaan jonkun hääparin päivän. "Maksuksi" hääpari lahjoittaa 1500 euroa Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle.

Ihan mahtava tilaisuus jollekin hääparille! Kaksi taitavaa kuvaajaa tulee ikuistamaan heidän erityisen päivänsä. Hääpari "maksaa" (huomattavasti arvokkaammasta työstä) 1500 euroa, mutta koko tämä summa meneekin lasten syöpäsäätiölle. Ihan kokonaan ja ihan suoraan. Jaakko ja Tuomas siis lahjoittavat omaa ammattitaitoaan ja lukuisa tunteja työtään. Maksavat kuulemma vielä matkat ja yöpymisetkin hääpaikkakunnalle omasta pussistaan (mikäli Suomessa pysytään). Ainoa mitä he itse saavat palkaksi on hyvä mieli siitä, että lasten hyväksi on lahjoitettu rahaa.

Nyt kysymys kuuluukin oletko juuri sinä toinen osapuoli tästä onnekkaasta hääparista? Ainoa ehto, joka rajoittaa on ajankohta. Näin taitavat miehet ovat kovin kiireisiä hääsesongin aikaan, joten ainoa heille molemmille sopiva päivämäärä on kaunis keväinen lauantai 11.4.2015. Jos siis vielä on hääpäivä lyömättä lukkoon, suosittelen ehdottomasti harkitsemaan tätä kyseistä päivää! Mitään aikarajaahan kuvaukselle ei ole, vaan kyse on dokumentaarisesta kuvauksesta ja tuon päivän ajalta miehet kuvaavat sopimuksen mukaan vaikka aamusta myöhäisen iltaan saakka!

Ja jos omat hääsi on jo sovittu toiselle ajankohdalle, ei muuta kuin puskaradio laulamaan. Autetaan Jaakkoa ja Tuomasta löytämään hääpari tuolle päivälle, jotta koko porukka voisi yhdessä tehdä hyvää! Jos teillä on häitä kaavailevia tuttuja, vinkatkaahan eteenpäin tästä mahdollisuudesta lahjoittaa hyväntekeväisyyteen ja saada korvaukseksi taatusti upeat hääkuvat.

Jos meillä ei olisi jo aikaslailla kaikki varattuna heinäkuulle, joutuisin kyllä ihan tosissani miettimään tätä vaihtoehtoa. Kukapa ei haluaisi auttaa lapsia? Ja kukapa ei haluaisi sekä Jaakkoa että Tuomasta ikuistamaan hääpäiväänsä? Minä ainakin haluaisin!

_W3A6206

Mikäli kiinnostus heräsi niin ei muuta kuin ottamaan yhteyttä Jaakkoon (jaakko@jaakkosorvisto.com) tai Tuomakseen (hello@tuomasmikkonen.com). Periaatehan on, että nopeat syövät hitaat, joten älä epäröi liian kauan, jos alkoi houkuttaa. Lisää voit lukea ainakin Jaakon nettisivuilta täältä. Peukut pystyyn sille, että hääpari tuolle päivälle löytyisi!

10 Kommenttia

 1. Vastaukset
  1. No todellakin! Tarttuisin kyllä tähän itsekin ilomielin, jos ei suunnitelmia jo toiselle päivälle olisi!

   Poista
 2. Mikä mieletön hyvän mielen tilaisuus! Nyt joku nappaamaan nämä tyypit itselleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Ihan mieletön mahdollisuus, peukut pystyyn ja puskaradio laulamaan, jotta sopiva hääpari löytyisi! :)

   Poista
 3. Hittolainen, mehän ei olla vieläkään päätetty päivää (allekirjoittanut seilaa kolmen eri kuukauden väliä kun ei osaa päättää) :D Me ei suunniteltu ollenkaan valokuvaajan palkkaamista, koska kaaso-sisko kysyi lupaa hoitaa sen duunin, mutta mikäli muuten kulut jäävät alle budjetin niin olisihan tämä ihan huikean mahtava tilaisuus! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan ilman muuta tämä korvan taakse ja vakavasti harkintaan! Tuo kaksikko kyllä saisi varmasti dokumentoitua hääpäivän ikimuistoisen upeasti :) Eipä sillä, eihän tuollainen summa mikään pieni lovi tällaisten tavallisten jamppojen pussiin ole, mutta hei - eipä ole kovin usein tullut lahjoitettua tollaista rahaa hyväntekeväisyyteen, vaikka avulle vamasti tarvetta olisi. Ja nyt olisi mahis saada jotain muutakin itselle kuin hyvää mieltä lahjoituksensa seurauksena :)

   Poista
 4. Onneksi olkoon! Blogisi on valittu ehdokkaaksi Love Me Do -häätapahtuman järjestämään Vuoden Hääblogi 2015 -äänestykseen. Äänestysohjeet, lisätiedot sekä ehdokastunnisteet blogiasi varten löytyvät osoitteesta http://www.lovemedo.fi/vuoden-haablogit-2015#
  Aurinkoa! t. Love Me Do -tiimi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten kiva kuulla! Kiitos vaan kunniasta :)

   Poista
 5. Hei mahtava idea!! Ja mahtava päivä, tuo on nimittäin allekirjoittaneen syntymäpäivä ;)
  Ja tosiaan tuo hinta 2 kuvaajasta on kyllä erittäin edullinen :)
  toivottavasti ovat oikean hääparin löytäneet!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, sepäs sattui :) Toivotaan kovasti.. viimeksi kun Jaakon kanssa juttelin, ei vielä ollut paria löytynyt joten kannattaa vinkkailla tutuille, jos on joku sopiva pari mielessä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!