Moikka vaan taas pienen radiohiljaisuuden jälkeen! Sain jo kaasoiltakin palautetta, että blogi päivittyy "niin pirun hitaasti", että kai se on rohkaistuttava hiljaisuus katkaisemaan. Aloitetaan vaikka tällä asialla, joka on osin mua hiljaisena pitänyt - nimittäin Pitsiniekka on ehdolla vuoden hääblogiksi Love Me Do -messujen äänestyksessä!

haablogi2015_levea_0

Mun täytyy myöntää, että ensimmäinen reaktioni oli aikamoinen hämmennys, kun kommenttiboksiin sain tiedon ehdokkuudestani. Suurin hämmennys johtui siitä, että kukaan ei ollut kysynyt haluanko moisessa kisassa ehdolla olla. Minä kun en kovin suureen ääneen ole tästä blogista kailottanut, niin jouduin hetken miettimään miten tähän suhtautuisin.

No, lopputulemana iloinenhan toki tästä kunniasta olen - kiva kuulla, että jotkut on blogistani niin pitäneet, että se on listalle päätynyt. Tähän asti kuitenkin mietin vielä sitä, haluanko itse äänestystä "mainostaa". En oikeastaan halunnut, joten jätin tämän postauksen kirjoittamisen hyvin viimetippaan.

Ehdokkaiden joukossa on paljon mahtavia blogeja, valtaosaa tulee itsekin seurattua. Joukossa on myös mielestäni blogeja, jotka tuon voiton itseäni enemmän ansaitsisivat (siksipä oma ääneni lähtikin muutamalle ihanalle kollegalle!), mutta hei - jos susta tuntuu, että mun blogini ansaitsisi voittaa Vuoden Hääblogi -tittelin niin klikkailehan itsesi TÄNNE ja klikkaa ääni Pitsiniekan hääblogille. Jos niin teet niin, kiitän ja kumarran syvästi. Jos et halua äänestä ollenkaan tai äänestät jotain muuta, niin en kanna kaunaa, älkää peljätkö.

Mutta tämä oli vaan tällainen pieni blogihiljaisuuden jäänmurtaja - huomenna luvassa postausta yhdestä hääperinteestä, jonka mää ihan ehdottoman superpaljon haluan meidän häihin. Ja oon luvannut kiukutella, jos sitä ei tapahdu. Arvaako kaasot / äiti jo?