Paras aika vuodesta

Tiedättekö mikä on tän tulevan morsiamen lemppariaikaa häitä edeltävässä vuodessa? No tietysti edellisen vuoden hääkuvakausi. Kesä on ollut perinteisesti kiireisintä hääaikaa, joten kesästä, loppukesästä ja syksystä on tippuillut tasaiseen tahtiin meidän kuvaajan, Jaakko Sorviston, blogiin uusia hääkuvia. Ja voi jestas ne on ihania!

Pictures: Jaakko Sorvisto www.jaakkosorvisto.com
Kuva: Jaakko Sorvisto

Joka kerta niitä katsellessa mua alkaa ottaa mahasta. Että ihan oikeasti, ihan kohta me ollaan sen kameran edessä, meidän hääpäivänä. Ihanaa ja hui. Kaikki kuvat ja kaikki hääparit on niin mielettömän upeita. Samalla kyllä alkaa himppasen pelottamaan, voiko muka itse onnistua kuvissa niin hyvin kuin kaikki muut? Kuvissa onnistuminen kun ei tosiaan oo mun vahvuuksia. Mutta toisaalta taas, mitäpä siitä jos mun hymy ei näytä samalle kuin kaikilla muilla. Tärkeintä kai on, että näytetään niissä kuvissa itsellemme. Mitäpä siitä, jos me näytetään hassulle.

Hassujahan me ollaankin.

Mutta oikeesti ihmiset - menkää ja ihastukaa.. upeisiin kuviin menneeltä kesältä! 

4 Kommenttia

 1. Olet oikeassa. Aivan ihania kuvia. Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että ilahdutti! Jaakko on kyllä älyttömän taitava! :)

   Poista
 2. Mulla on sellainen kutina että hääpäivänä on lähes mahdoton saada huonoja kuvia, sillä voin kuvitella hääparin huulille sellaisen onnellisuutta huokuvan kestohymyn että aurinkokin jää toiseksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin niin voisin kuvitella! Vähän vain pelkään sitä, että se mun kestohymy ei oo seesteisen kaunis vaan juurikin sellainen, että naama on jo krampissa ja näyttää enemmän irvistykselle. Mutta sittenpähän näyttää, jos sille kerta tuntuu :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!