Ombre_nails1

Huih, äkkiä takaisin kysijuttujen pariin. Tässähän ehti tulla välissä jo kaksi postausta ilman kynsijuttuja. Aika harvinaislaatuista ollut moinen viime aikoina, kun aika pitkään kynsijuttuja on ollut joka toinen ihan vahingossa. Ei mun ole tarkoitus mitään kynsiblogia pitää, mutta tänä syksynä on taas ollut kynsi-into ihan uusissa lukemissaan.

Ombre_nails2

Vielä tälläkin hetkellä kynsillä on nämä liukuväri/kimallekynnet. Näihin inspiraatio tuli ihan väriä myöten Saara Sarvakselta. Vaalea lila ja kylmä kimalle näyttää tosi kivalle yhdessä. Mulla tosin käytössä oli Kikon vaaleanlila lakka ja Lumene Natural Code -kimallelakka.

Ombre_nails3

Jostain kumman syystä nämä näyttää musta ihan rakennekynsiltä. En oikein tiedä miksi, mutta kai siihen vaikuttaa ainakin se, että kynnet on aika pitkät - jo ihan tekokynsimitoissa! Ja lisäksi kaipa sitä vaan on tullu nähtyä aika paljon tämänkaltaisia rakennekynsiä.. joissa väriä ja kimalletta on kärjissä liukuvärinä.

Tuleeko kellekään muulle rakennekynsivibat? Mitäs tykkäätte muuten? Liukuvärikynsien teko on helppoa kuin heinänteko, joten rohkaisen kyllä kokeilemaan itsekin.