Koti_joulu_4

Voi vitsiläinen, että onkin mukava tunnelma täällä kotona nyt! Sillä välin kun mies on ollut muutaman päivän työreissulla, oon minä laittanut täällä kotona hihat heilumaan. Näin perusteellista joulusiivousta ei oo meidän yhteisissä kodeissa vielä kertaakaan nähty. Siivouksen lisäksi oon somistanut kotia vähän jouluisempaan asuun ihan vain pienillä yksityiskohdilla.

Koti_joulu_5Koti_joulu_3Koti_joulu_2Koti_joulu_7Koti_joulu_9

Pinkit ja turkoosit sohvatyynynpäälliset on vaihdettu ihaniin rustiikkisen jouluisiin. Pöydälle on nostettu lautanen, jolle asetin vaniljan tuoksuisia kynttilöitä, karkkikeppejä ja vähän tähtiäkin. Lisäksi lasipurkissa komeilee muutama hyasintinalku. Vähän mielenkiintoiset mittasuhteet tuossa mun istutuksessa. Saas nähdä saanko sieltä mitään kukkia puhkeamaan ennen kuin suunnataan joulunviettoon Keski-Suomeen.

Kuten sanoin, täällä kotosalla on aivan ihanan rauhallinen ja jouluinen tunnelma. Huomenillalla saan vielä tähän sohvannurkkaan viimeisen silauksen, kun viltin alle (mun varpaita lämmittämään) palaa meidän perheen toisetkin varpaat.

Koti_joulu_10Koti_joulu_11Koti_joulu_8Koti_joulu_6Koti_joulu_1

Antaa joulun tulla vaan!

Somistatteko te kotia jouluisaksi? Mulle saa kertoa miten! Itse olisin vielä halunnut perinteisen kynttelikön ikkunalle, mutta ikkunalautojahan meillä ei ole ja isin tekemä kynttelikkölauta on jossain teillä tietämättömillä. Mennään siis tänä vuonna ilman.