Minnie

Löytyihän sitä kameran kätköistä myös yhdet sillä taltioidut kynnet. Nimittäin aivan mielettömän suloiset Minni Hiiri -kynnet. Vähän omakehu haisee, mutta vitsi nämä oli kuvistakin katsottuna vielä tosi kivat ja muistan näiden ilahduttaneen mua myös sormilla ollessaan.

Minnie2Minnie3

Tilasin taannoin Cesars Shopista paketin OPI:n Couture de Minnie -kokoelman minilakkoja. Siinä oli kyseisestä kokoelmasta neljä lakkaa - kaikki muut paitsi se kokoelman glitterlakka. Lakat on ihania ja minipullot tosi suloisia, mutta täytyy kyllä sanoa, että viimeaikoina mulla on ollut aika paljon ongelmia tuolta Cesarsilta tilaamisessa.. musta on kivaa, että on olemassa suomalainen kynsijuttuja myyvä verkkokauppa, mutta viime aikojen ongelmat on kyllä vähentäneet tilausintoa.

Minnie4Minnie5

Asiasta seitsämänteen, tällaiset Minni -kynnet sopisi kyllä hyvin tähän joulunalusaikaankin.. Pitäisikin alkaa viritellä jo joulukynsiä, niiden kausi kun on aika lyhyt ja muutaman kivan idea olenkin bongannut. Ei muuta kuin testailemaan siis. Huomenna olen luvannut lakata äitille jouluisat kynnet, joten saadaan ketsuppipullo auki!