4

Mun on tullut jo joskus aikaa sitten vihjaistua, että mulla on suunnitlmissa eräs kiva idea hääkarkkien korvaajaksi. Nyt on tehty ensimmäiset testit sen idean suhteen - nimittäin ensimmäinen satsi hääkeksejä. Siis kyllä, sulhas- ja morsiankeksejä. Se, mitä tällä testillä eritysesti ajettiin takaa on näiden keksien säilyvyyden testaaminen. Toisin sanoen se, kuinka aikaisessa vaiheessa nämä voi tehdä valmiiksi. Jos säilyvyys nimittäin olisi luokkaa alle viikko, olisi tämä idea varmasti heitetty mäkeen. Lienee nimittäin aika selvää, että hääviikolla en todellakaan ollut tekemässä satoja näin paljon tarkkuutta vaativia pikkuleipiä!

2 3

Näitä testailtiin äitin kanssa ja kolmen tunnin rytistyksen aikana saatiin aikaan 60 pikkuleipää. Eli kyllä me melkoisen tehokkaita oltiin. Todettiin, että yhden viikonlopun saa kyllä varata niiden varsinaisten tekemiseen! 

Näitä olisi sitten tarkoitus antaa jokaiselle häävieraalle yhden hääparin verran. Ei tosin vain ihan sellaisenaan, vaan himan laajempikin "herkkuhetki" -teema on mulla kehitteillä näiden vierasmuistiaisten varalle. Mutta siitä enemmän jälleen kerran sitten, kun on vähän enemmän testailtu.

1

Mitäs tykkäätte? Silkkaa hienoutta vai hullun hommaa? Itse oon sitä mieltä, että ehkäpä vähän molempia!