IMG_5961

Toiveeni kävi toteen ja pääsin pällistelemään kameran eteen tuonne takapihan upean väriloiston keskelle. Vaahterat on kyllä niin upean värisiä just nyt! Ihan sattumalta olin pukeutunut vielä samaan punaiseen, joka puissa hehkui. Tämä asu oli vain simppeli sunnuntain rauhallisen kauppareissun asu. Farkut, neule ja tennarit. Ei edes meikkiä, koska mihinkä sitä nyt sunnuntaina tarvittaisiin? Niinpä, ei mihinkään.

IMG_5909IMG_5921IMG_5903

Mutta kuviin päätynyt asu on kyllä sinäänsä osuva, että näiden farkkujen ja tämän neuleen yhdistelmää olen käyttänyt viimeaikoina enemmän kuin mitään muuta. Sillä on käyty kaupassa, jalkapallopeleissä ja treffeilläkin. Silloin tosin kuluneet tennarit vaihtuivat korkonilkkureihin ja nassuunkin olin sutinut vähän meikkiä.

IMG_5932IMG_5887IMG_5897IMG_5958

Moneen vuoteen en ole oikein viihynyt housuissa. Farkut eivät todellakaan ole olleet mulle mitään mukavaa arkipukeutumista vaan sukkikset ja mekot paljon miellyttävämpiä. Vasta tänä kesänä oon taas päässyt housujen makuun ja se on mukavaa se! Pääsee hyödyntämään esimerkiksi näitä vaatekaapista löytyviä neuleitakin taas! Jei!