Muistatteko kun jokunen hetki sitten mietin oman häähäshtägin tarvetta? Ensinnäkin, miten tosta postauksesta voi olla jo melkein kaksi kuukautta?! Ja toisekseen, tuohon postaukseen tulleiden kommenttien jälkeen olin entistä varmempi siitä, että kyllä se vaan on #musthave!

Some

Siitä intoutuneena sitten minä näppäränä tyttönä jo tartuin hiireen ja tein meille omat rakkaus-some-symbolit! Mustana, valkoisena, pinkkinä ja turkoosina. Sitten kun vieraita on infottu tästä omasta tägistä niin hääpäivän aikana siellä täällä voi pilkistellä muistutuksena ihan vaan nuo symbolit ja niiden alle merkattuna meidän oma tägi. Joka ei siis todellakaan tule olemaan tuo mikä tuossa lukee, kunhan näpytin siihen jotain! Mitäs tykkäätte? Mää tykkään itse ihan hirmuisasti.

sposti

Ja nyt kun ollaan jo teknologiavälitteisen viestinnän maailmassa niin huikkaanpa tässäkin, että tein tälle blogille ihan oman sähköpostin. Jatkossa mut tavoittaa osoitteesta pitsiniekka [miukumauku] gmail.com. Toki vanhaakin luen, että jos jotain sinne erheessä livahtaa, niin ei huolta siltikään. Tämä uusi on nyt kuitenkin päivitetty tuohon sivupalkkiinkin, joten jos asiaa on niin you know how to reach me...