Mukavaa, että niin moni on jo vastannut sivupalkkiin ilmestyneeseen kyselyyn. Toki vielä ehtii raksia ruutuun sun syysi lueskella tätä blogia. Blogista ja sen lukijakunnasta haluaisin näpytellä nyt ihan oman postauksensa. Faktahan nimittäin on se, että tämä blogi on vähän niinkuin salaisuus. Jonille luonnollisesti kerroin ideasta, kun tämän aloittamista harkitsin. Kaasot tietävät ja muutaman muun kaverin tai tutun tiedän tänne eksyneen. Mutta kenellekään en ole tästä kertonut. Edes äitille ja siitä poden vähän huonoa omatuntoa.

Tiedän, että äiti ja muutama sukulainen lukisi varmaan tätä blogia innoissaan. Ja mukavaahan se mustakin olisi. On vaan yksi mutta. Haaveilen nimittäin siitä, että saan yllättää meidän häihin tulevia vieraita. Että ne saa hurmaantua siitä, mitä niitä varten on järjestetty. Monelle karkkibuffat ja bingot on varmasti uutta ja en haluaisi paljastaa ja kuluttaa niitä juttuja jo etukäteen.

Bloggaaja

Mun ihana äiti joskus aikaa sitten puhui siitä, että olisi mukavaa kirjata ylös sitä miten hääjärjestelyt on edenneet. Lupasin niin tehdä ja tässä niin teenkin. Äitille kyllä aion varmaan blogista kertoa, mutta sekin tavallaan harmittaa. Haluaisin nimittäin äitillekin säästää joitain juttuja yllätykseksi. Mutta täytyy sitten vaan pitää ne jutut täältä blogistakin poissa, kjeh kjeh! Samaa taktiikkaa joudun kyllä jo käyttämään nyt nimittäin kaasoiltakin joutuu piilottelemaan joitain asioita. Kjeh kjeh teillekin! Mutta äitille kertomisen ehtona täytyy kyllä pitää sitä, ettei äiskä saa sitten juoruta tästä kaikille muillekin. Ainakaan vielä.

Se on vaan himppasen harmi, ettei blogi ookkaan enää paikka jonne voi näpytellä ihan mitä vaan. Toisaalta sen kynnyksen yli astuin jo silloin kun lisäsin tänne meidän nassut ja nimet.

Mitkä on ollut teidän aatokset tässä asiassa? Oletteko kertoneet blogista avoimesti kaikille? Vai vaan tarkasti valituille läheisille? Hirveen vaikeaa taas tämä elämä näköjään.