Marmori_1

Blogi on ollut viime aikoina kovin kynsipainotteinen, mutta pitää takoa silloin kun rauta on kuumaa. Ja nyt se on kynsi-inspiksen osalta suorastaan liekeissä! Olen jo pitkään ajatellut tekeväni taas kynnet vesimarmorointitekniikalla, lopputulos kun on aina niin upea. Valitettavasti ainakin itselläni itse prosessi on kuitenkin aina aika hidas ja sotkuinen, ja se vähän latistaa marmorointi-intoa.

Eräänä iltana tällä viikolla oli kuitenkin vapaa-aikaa, joten päätin tarttua tuumasta toimeen. Ensin lakkasin alle kerroksen valkoista lakaa ja annoin kuivua. Sitten marmoroin pinkillä, turkoosilla ja violetilla glitterlakalla. Ja tökkäsin ruttuun kaksi valmiista kynsistä. Jonka jälkeen totesin, ettei se violetti niin hyvin sopinutkaan joukkoon ja poistin kaikki. Enkä jaksanut enää laittaa alle uutta valkoista lakkaa, joten näiden kynsien sävyt jäivät ehkä vähän haaleammiksi.

Marmori_2Marmori_3

Mutta kauniit niistä mielestäni tuli silti. Käytin marmorointiin pinkkiä ja turkoosia Kikosta ostamaani lakkaa ja lopputuloksen päälle vetäisin vielä ohuen kerroksen Essien Pure Pearlfectionia, koska kaipasin kuitenkin vähän kimalletta. Nyt täytyy koittaa olla varovainen näiden kynsien kanssa, ettei noin iso vaiva lohkeaisi hukkaan ihan pian! Näitä edeltäneitä kynsiä en edes ehtinyt kuvata ennenkä vetäisin kuorimaveitsellä yhdestä kynnestä ison lohkon pois.

Marmori_5Marmori_4Marmori_6

Mitäs tykkäätte marmoroinneista? Seuraavalla marmorointikerralla aion lakata glitterlakkaa pohjalle ja tehdä marmoroinnit mustalla ja kirkkaalla lakalla... voisin kuvitella, että lopputulos olisi aika upea!