Lomatutka

Moikka! Täältä sosiaalisen konstruktionismin ja strukturaatioteorian keskeltä tulin vaan laittamaan pikaisen päivityksen. Meitä nimittäin pikkaisen nauratti, kun tänään otettiin taas kerran yhteyttä erääseen pitopalveluun ja puhelimen toisessa päässä ollut henkilö kertoi olevansa lomalla. Ei nimittäin ollut ensimmäinen kerta! Tämä taisi olla jo neljäs pitopalvelun edustaja, joka kertoi olevansa lomalla, kun soiteltiin tiedustellaksemme ovatko vielä hääpäivänämme vapaana. 

Mikä ihmeen lomatutka meillä on?! Me näköjään voidaan soittaa vaan ihmisille, jotka lomailee. Nyt kun aloin tätä asiaa naureskelemaan niin tajusin myös, että meidän varaama valokuvaaja oli lomalla silloin, kun häneen otin yhteyttä häiden kuvaamisen suhteen.

Että varokaa vaan palveluntarjoajat! Kun luulette lähtevänne rentouttavalle lomalle, niin kyllä me sitten soitetaan!

Mutta ihan vakavasti puhuen.. nyt uskallan varovaisesti riemuita, että se oikea pitopalvelu taisi löytyä.. en kyllä uskalla vielä kovin innostua, ettei asiat vielä ehdi mennä mönkään. Joten tyydyn koputtelemaan puuta ja sanon vaan tosi varovaisesti jei!

PS. Vielä ehtii laittaa vastauksen sivupalkin kyselyyn, jos et sitä ole vielä tehnyt. Vaatii sulta vaan kaksi klikkausta ja ilahduttaa mua kun pääsen näkemään miksi ihmiset mun juttuja lukee. Kiitti!

5 Kommenttia

 1. Tämä oli kyllä hauska postaus. Aikamoinen tutka todellakin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä, alkoi itseäkin ihan naurattaa! :D

   Poista
 2. Eksyin sivulle kun googlailin hääbändejä :) Mennään naimisiin viikko teidän jälkeen Jyväskylässä ja musta on tullut sun vakiolukija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, tervetuloa lukemaan! Toivottavasti tästä mun postaustahti taas vähän tiivistyisi ;)

   Poista
 3. Hei! Toimin hääauton kuljettajana ja seuraavassa blogissa lisäinfoa palveluistani:
  www.lily.fi/blogit/mennaan-vaan/haaauto
  Kiitos ja hyvää alkutalvea kaikille!
  Sami Tikkanen

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!