IMG_5851

Eilistä asua postatessani kirjoitin, ettei sunnuntaina tarvinnut sutia nassuun edes meikkiä. Jos ihan tarkkoja ollaan niin se ei tainnutkaan pitää paikkaansa ihan täysin. Kolme pientä tuotetta nimittäin olivat olleet mulla käytössä ennen kauppareissua.

IMG_5860

1. Hajuvetenä Marc Jacobsin Dot - suihkaus hajuvettä tuo kyllä rauhallisee sunnuntaihinkin lisää pientä luksusta. Mää nyt vaan tykkään tuoksua hyvälle. Siitä tulee itselle aina jotenkin kaunis olo. Ja tuo Dot on sopivan rento ja arkinen.. ei tosiaan sieltä juhlavimmasta päästä mun mielestäni, vaan täydellinen rentoon sunnuntaihin.

2. Lumenen huulipuna sävyssä Pink Nude - sävyn nimi kertoo kaiken oleellisen itse punasta. Se on nude pinkki.. vähän sellainen tummempi kuitekin, eikä ihan raikkain sävy. Tämä puna ei hirveästi eroa mun huulten omasta sävystä, mutta just sopivasti, että vähän raikastaa ilmettä. Eikä niin erotu, vaikka tämä vahingossa kuluisi pois.

3. Huulivoiteena Nivean LipButter - tätä olin lotrannut huulille jo pitkin aamua ja töpöttelin vähän vielä punan päällekin. Tässä tuotteessa on nimittäin niin huumaava tuoksu, etten malta olla käyttämättä tätä ihan koko ajan. Vanilja ja macadamiann pähkinä - voiko huulivoide enemmän keksille tuoksua? Ei voi, sanon minä!

Tuon enmpää ei ehostusta sunnuntaina tarvittu.. eikä olisi tarvittu välttämättä tuonkaan vertaa, mutta niinhän ne (Electroluxin markkinointityypit ainakin) sanoo, että elämässä pitää olla vähän luksusta.