IMG_5740

Kyllä - otsikko viittaa Karhuherra Paddingtoniin, jolle koin näyttäväni kun maanantaina vetäisin ensimmäistä kertaa vuosiin niskaani ihka oikean sadetakin. Olen jo muutaman vuoden ajan metsästänyt sadetakkia. Koska pyöräilen oikeastaan kaikkialle, joudun aika usein myös säiden armoille. Kuitenkin silloin kun menee esimerkiksi töihin tai yliopistolle olisi mukavaa saapua paikalle jonkun muun kuin uitetun koiran näköisenä. Äiti lupasi jo muutama vuosi sitten ostaa mulle sadetakin, jos mieleisen jostain löydän. Mikään musta ja ankea sadetakki kun ei tuntunut juurikaan kastumista innostavammalle.

Viime joulun jälkeisistä aleista löysin kuitenkin Lindexin rekistä roikkumasta kivan näköisen sadetakin ja puoleen hintaan. 25 euroa ei tuntunut todellakaan kohtuuttomalle sijoitukselle tästä vaatekappaleesta! Kävi kuitenkin niin, että olin lykännyt sadetakin muovikassissaan vaatekaapin perälle ja löysin sen vasta viimeviikkoisen siivouksen yhteydessä. Hupsista! En ollut muistanut kaivata tätä kevätsateidenkaan yhteydessä, mutta onneksi löysin sen nyt syksyä vasten.

IMG_5736IMG_5751

Takin malli on mukava vähän pitkänmallinen ja raidallinen printti on kivan näköinen. Näitä kuvia katsellessa vaan huomasin, että nuo takin edessä olevat taskuthan on keskenään aivan erikohdasta kangasta! Mitä ihmettä! Tosi ärsyttävän näköistä... senköhän takia tämä oli alennuksessa? Tosin eipä se taida niin superiso ongelma olla, jos en huomannut sitä sovittaessa enkä käyttäessä...

Saman tapaista takkia on nytkin Lindexin valikoimassa - ei tosin raidallisena vaan violettina, valkoisena ja mustana! En ole varma onko malli tismalleen sama, koska minun takkini on Holly & Whyte -mallistoa, mutta tuo nykyisen valikoiman takki ei taida olla.

IMG_5755IMG_5735

Tykkään muuten myös ihan perinteisistä Rukan sadetakeista esimerkiksi pirteän keltaisena. Siis tykkään niistä muiden päällä, mutta itseni päällä niistä tuli kurahousuvuodet turhan elävästi mieleen, joten etsiskelin jotain vähän vähemmän sadetakin näköistä.

Tämä oli kyllä onnistunut ostos ja todistetusti myös pitää sadetta! Valitettavasti takin ulkopuolelle jätettyjä kiharoita ei tämäkään takki millään taikavoimilla osannut estää lässähtämästä.. viisas olisi tietysti sujauttanut hiukset hupun sisään mutkun näytti nätimmälle näin... syvä huokaus taas mun kanssa!