Huh. Mulla olisi ihan hirmuisasti kirjoitettavaa, mutta en tiedä mistä aloittaisin! Päivät kuluu ja asiat tapahtuu niin vauhdilla, etten meinaa saada edes omaa päätäni järjestettyä. Mulla olisi teille postattavaa ainakin koristeluasioista, hääpukuasioista, vieraslista-asioista ja bändiasioista. En vaan tiedä mistä aloittaisin...

... enkä tiedä jaksaisinko näpyttää vaikka tietäisinkin. Kaiken kivan lisäksi nimittäin sairastuin viime viikolla flunssaan ja sunnuntaina sain niin valtavan yskänpuuskan, että taisin saada selkääni noidannuolen. Oon kärsinyt moisesta pirulaisesta ennenkin, joten tiedän, että parempaan ollaan jo menossa. Mutta vielä on elämä selän kanssa aika kivuliasta.

Kipeän selän takia huonosti nukutut yöt plus asioiden eteneminen häärintamalla on taas vaihteeksi summanneet aika vauhdikkaisiin hääpainajaisiin. Välillä mua on huijattu hääpukukaupoilla ja oonkin joutunut astelemaan alttarille farkuissa. Viime yönä taas oltiin unohdettu tehdä avioliiton esteiden tutkinta ja vaikka saatiin paperi käteen kaksi päivää ennen häitä, ei pappi suostunut meitä vihkimään. Hän ei kuulemma suostu vihkimään ihmisiä, joilla esteiden tutkinta ei ole ollut hoidettuna vähintään viiden päivän ajan.

Mutta pappi tarjosi meille ystävällisesti mahdollisuuden siihen, että käytäisiin kuitenkin siellä kirkossa, hän vain jättää sen vihkimisosuuden seremoniasta pois. Eihän se tietenkään mulle kelvannut, vaan sain raivokohtauksen ja lähdin kanaaliajelulle (kävin sellaisella Kööpenhaminassa oikeasti) sillä välin, kun Joni yritti murtautua maistraatin varastoon, jotta voisi muuttaa päivämääriä meidän saamassa esteettömyystodistuksessa...

Että sellaista. Tästä blogista on näköjään tullut hääsuunnittelupaikan lisäksi mun hääpainajaisten unipäiväkirja. Mutta sehän on ihan hauskaa vaan, oon muutenkin harkinnut unipäiväkirjan pitämistä!