IMG_5339

Nyt olisi luvassa taas asukuvaa! Miten edellisestä voi olla taas kuukausi vaikka tuntuu, että vastahan mää niitä julkaisin. Tällä kertaa olisi luvassa asu, joss kyllä viihdyin oikein hyvin.. mutta kun sitä katselen niin ei se kuitenkaan näytä täysin multa. Miksei sitä tietysti välillä voi olla siisteissä jakuissa ja farkuissakin, vaikka ne värikkäät ja kuviolliset mekkoset onkin enemmän mua.

Vaihteluhan vaan virkistää! Ja oikeastaan musta on kivaa olla tyyppi, jonka tyyli ei ole jumiutunut yhteen tiettyyn lokeroon. Vaan voin vetäistä päälle ihan mitä vaan ja silti näyttää itselleni!

IMG_5349IMG_5358IMG_5374IMG_5380

Oon ollut iloinen siitä, että viime aikoina on tullut tallusteltua koroissa ihan kiitettävän usein. Mulla on aika paljon kauniita kenkiä, mutta oon ollut vähän arka tai laiska niitä käyttämään. Näissä kuvissa jaloissa olevat Steve Maddenin ehtaa mokkaa olevat kiilakorot ovat asustaneet mun kaapissa jo pari vuotta, mutta tämä oli eka kerta, kun astelin ne jalassa kotiovesta ulos. Ne on tosi mukavat jalassa, vaikka huiman korkeat ovatkin. Ehkä vähän sen takia olen niitä arastellutkin, mutta se loppuu nyt! Korkokengät on liian kauniita kaapissa hillottaviksi.

Liian kivat taitaa myös olla mun hiukset leikattavaksi. Oon alkanut kipeästi kaipaamaan jotain uutta hiusrintamalla ja olinkin jo melkein päättänyt leikata ensi kesänä häiden jälkeen pitkät kiehkurat rouvapolkaksi. Mutta nyt en taas tiedä... nämä pitkät keijukaiskiehkurat vaan on niin mua! On se kuitenkin vähän pirullista, että nyt pitää tehdä hiuspäätöksiä sen suhteen, mitä haluan päästäni sojottavan 10 kuukauden päästä...

IMG_5369AsuIMG_5404IMG_5363

Mutta mitäs tykkäätte? Voisin kuvitella, että noi kengät ei ole ihan kaikkien mieleen, mutta mää kyllä tykkään niistä hurjasti! Usein puhutaan siitä, miten nudeilla korkkareilla saa kilometrisääret ja ainakin näiden korkojen ja hameen kohdalla pitää tosiaan paikkansa!

Viikonloppuna on luvassa meidän "kesäloma"! En malta oottaa pientä parin yön mittaista pakomatkaa arjesta. Ihanaa päästä vähän pois kotoa, ihan vain rentoutumaan ilman kännyköitä ja koneita. Se on välillä niin tarpeen... varsinkin kun on tullut viime kuukausina "pikkaisen" lipsuttua mn uv-lupauksesta...