IMG_4644

Mainitsinkin jo eilen, että alkuvikosta otettiin yksi askel eteenpäin häiden järjestelyissä. Nyt nimittäin on apujoukkoihin värvätty myös bestman! Joni pyysi veljeään tähän tehtävään saunaoluet tarjoamalla. Haluttiin keksiä tähän kysymiseen jotain vähän erikoista, muttei kuitenkaan haluttu törsäillä tyyriiseen materiaan. Ajateltiin, että jonkin erikoisen eteen vaivan näkeminen kertoisi kuitenkin siitä, kuinka paljon kyseiseen rooliin suostumista arvostettaisiin. Ideoita tulvi, kun tein Pinterest -haun "Will you be my best man?". 

Sittenpä suunniteltiin vähän yhdessä, Joni valitsi oluet, minä tein etiketit kuvankäsittelyohjelmalla, liotin vanhat etiketit irti, Joni printtasi, minä leikkasin, Joni liimasi ja tadaa - special edition saunabisset oli valmiit!

IMG_4635 IMG_4636 IMG_4639 IMG_4643 IMG_4641

Instagramissa seurailevat ovatkin jo nähneet kuvatodisteita, joissa TOTALLY BRO -vaihtoehto oli ruksitettu! Jipii, ihan mahtavaa! Me oltiin näistä ihan innoissamme, kun saatiin nämä valmiiksi ja vielä enemmän innoissaan, kun Joni sai myöntävän vastauksen.

Huh, nyt voi taas ruksia yhden jutun pois tehtävien asioiden listalta!