Laittelin taannoin hääblogini puolella hyvän kiertämään blogihaasteen muodossa. Ja kun sanon taannoin, niin tarkoitan taannoin. Se nimittäin tapahtui ehkä maaliskuussa. Halusin lahjoa mua ilahduttavia kommentoijia jollain itse tehdyllä, mutta toteutus oli valitettavan pitkissä kantimissa. Sain postia lähtemään kolmelle lahjomalleni tytölle vasta kesäkuun puolella, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä?

Tein kaikille kiittämilleni naisille lahjaksi korvakorut - yritin kovasti miettiä kullekin sopivan näköiset. Olin näköjään unohtanut ottaa kuvat kolmansista tekemistäni koruista. Ne olivat kovin erilaiset näihin mustiin verrattuna. Vähän koristeellisemmat ja pääkivinä violetit ametistit.
Hyvä_4

Kahdet muut olivatkin sitten mustat. Tässä yllä näkyviin koruihin käytin pisaran muotoisia onyx korukiviä ja hopealankaa. Myös koukut olivat kaikissa koruissa 925 sterlinghopeaa, jotta ne sopisivat vähän paremmin myös, mikäli lahjan saaja olisikin nikkelille allerginen. Itse kun moisesta riesasta kärsin ja on tosi harmillista, kun kaikkia kauniita koruja ei voikaan käyttää pitkiä aikoja. Tai toki voi, mutta siitä seuraa kipua ja korvisreikien märkimistä - ei siis mitään kovin kivaa!

Näihin ylläoleviin koruihin jäi vähä turhan paljon "kotikutoisuuden" jälkiä, mutta koitan uskotella itselleni, että se haittaa huomattavasti enemmän minua itseäni kuin lahjan saajaa. Toiset tekemistäni mustista korviksista olivatkin vähän särmikkäämmät. Ne näkyvät kuvissa tässä alla. Näissäkin kaikki metallinen on sterlinghopeaa, mutta mustat salmiakin muotoiset kivet ovat itse asiassa Swarowskin kristallit! Sitä ei ihan heti silmällä arvaisikaan.

Hyvä_1Hyvä_2

Kynsilakkakorviksia lukuunottamatta siitä olikin aika pitkä aika, kun olin viimeksi tehnyt koruja. Muutama vuosi takaperin tein kaikenlaisia koruja ihan tolkuttomia määriä. Sittemmin tahti on vähän rauhoittunut, mutta laatu parantunut. Niin työjäljen kuin käyttämieni materiaalien suhteen. Nykyään pyrin tekemään vain sellaisia koruja, jota voi jättää vielä jälkipolvillekin.

Toivottavasti näissäkin lahjoissa laatu korvasi määrän!