Instagramissani onkin vilahtanut jo aikaa sitten tekemäni kynsilakkakorvikset. Nyt on pakko tulla esittelemään tämä hauska askarteluhomma teillekin! Kynsilakkakorvisten tekeminen on ihan super helppoa. Siihen tarvitaan vain lasikapusseja, kynsilakkaa, pikaliimaa ja korvispiikit. Mun tapauksessa aina sterlinghopeiset, koska olen allerginen nikkelille.

Homma toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan niin, että kapussin sileälle puolelle kerrostetaan kynsilakkoja.. käänteisessä järjestyksessä, kuin kynnelle laitettaessa. Ensin pitää laittaa se, jonka haluat jäävän päällimmäiseksi. Ja viimeisenä "pohjalle" jäävä värilakka. Itse lakkasin vielä pinnan kiinni kirkkaalla lakalla ja sen jälkeen liimasin korupiikin kiinni.

Kynsilakkakoru_3Kynsilakkakoru_2

Lakka näyttää ihanan eläväiselle kapussin kaarevan puolen läpi katseltuna! Näiden tekemiseen hurahtaa ihan vaan muutama minuutti. Ainoa ongelma tässä on se, että se on niin helppoa ja hauskaa, että kohta hukut korviksiin. Mun pitäisikin tilata lisää piikkejä ja kapusseja, koska tarvikkeita ei enää ole, mutta erilaisia ideoita olisi mielessä enemmänkin.

Kynsilakkakoru_4

Nämä kuvien mintun väriset tein Livin up a Notch -blogin Ninnumaarialle ja vaaleanpunaiset itselleni. Omani ovat olleet käytössä jo useammankin kerran ja pinta ei ole ainakaan toistaiseksi kärsinyt millään tavalla. Mun korvikset on vielä pysyneet kasassakin.. vaikka Ninnulle lähettämistäni oli irronnut piikki postissa, harmi!

Mitäpä tykkäätte? Oletteko kokeilleet itsekin tai aijotteko nyt ryhtiä kokeilemaan?