Aiemmin kirjoitellessani meidän kihlasormuksista, satuin myös mainitsemaan vihkisormussuunnitelmien olevan lähes selvillä. Olin jo pitkään ajatellut tietyn tyyppistä sormusta, mutta täydellistä flakkaa ei vielä ollut osunut kohdalle aika ahkerasta selaamisesta huolimatta. Lähimpänä mun toiveita ja "vihkisormusidolina" oli silloin tässä alla näkyvä Beat of Love timanttisormus. Tarkemmalta malliltaan R-13735DW, löytyy täältä

Olin haaveillut kihlan viereen sormusta, jossa olisi yksi isompi keskikivi ja sormuksen runko kapenisi hieman keskikiven molemmin puolin, ja rungossa olisi myös muutamia pienempiä timantteja vähän kihlan tyyliin.. tuo sormus on edelleen mun mielestä tosi kaunis!

Vihki_png

Mutta.

Jälleen kerran mutta. Jo monen kuukauden ajan on tullut silti selailtua vielä toisenkinlaisia sormuksia. Ja itseasiassa huomasin taittaneeni koirankorville häälehdistä sivut, joilla samantapaisia on näkynyt. Ja kun sanon toisenlaisia, tarkoitan ihan oikeasti toisenlaisia!

Pikkuhiljaa rakastuin enemmän ja enemmän sormuksiin, jotka ovat kaikkea muuta kuin perinteisiä. Kaikkea muuta, kuin tuo yllänäkyvä. Mutta ah niin kauniita. Näytin keräilemiäni kuvia Jonille ja kysyin mitä se on mieltä, arveleeko se, että kyllästyisin niin erikoiseen vihkisormukseen? Se vastasi, että sitä sekin ensin vähän mietti, mutta toisaalta, jos jonkun sormessa se sellaisen sormuksen näkisi, niin se olisin juurikin minä.

Ja oon samaa mieltä. Mun haaveet toimisi hyvin yhteen mun kihlan kanssa. Ja erikoisuudestaan huolimatta olisi mua. Sen jälkeen kun kiljuin ja tärisin keittiössä pelkästä ajatuksesta, että saisin sellaisen sormuksen, päätettiin laittaa ensimmäinen tarjouspyyntö menemään. Että saa tietää onko sellaiseen edes mitenkään varaa.

Nimittäin jos ei millään ole varaa, niin sitten ei auta kuin lopettaa haaveilu. Mutta tietääpähän ainakin!

Nyt oon pari päivää odotellut tulisilla hiilillä vastausta, muta vieläkään ei ole kuulunut. En malta enää odottaa!

Oonkohan mää ihan hullu? Ja jos oon muutamassa kuukaudessa saanut käännettyä pääni tuosta alkuperäisestä suunnitelmasta tähän, onko olemassa myös se riski, että sama tapahtuu toiseen suuntaan. Hankin erikoisemman sormuksen ja parin vuoden päästä totean, ettei tämä nyt ole mistään kotoisin. Nyt en voisi kuvitellakaan, että niin kävisi. Mutta entä jos käy? Tai entä jos pysyn alkuperäisessä tylsässä suunnitelmassani ja harmittelen sitä lopun ikääni? Liian vaikeaa!