Siis se meidän häämonogrammi, josta olen kirjoitellut tänne blogiin jo ainakin kolme kertaa. Ja jonka ääressä olen hajoillut ainakin sata kertaa useammin. Ja jonka kanssa tuskasteleminen on aiheuttanut jopa pientä perheriidan tynkää, kun olen vaan ollut niin hiilenä siitä, etten millään osaa tehdä täydellistä. Kaikista puuttui se jokin.

Kunnes tänään, ihan yhtäkkiä.. yhtä huonoa ideaa pyöritellessä keksittiinkin hyvä. Ja sitä käänneltiin, väänneltiin, luonnosteltiin ja viimeisteltiin yhteen putkeen oikein kunnolla ja tadaa - se valmistui! Ja nyt me ollaan molemmat siihen super tyytyväisiä. Tässä on just sopivasti kaikkea. Sopivasti kiemuraa ja sopivasti simppeliyttä. Sopivasti meidän nimikirjaimia ja sopivasti rakkautta. Eikä yhtään HK vivahteita..

Monogrammi_simple_jpg Monogrammi_pvm_jpg

Jippiaijee sanon minä! Tehtiin vielä simppelistä monogrammista päivämääräversio, johon siis vaan lisättiin keskelle meidän hääpäivä. Voidaan sitten käyttää aina kuhunkin tarkoitukseen sitä versiota, joka tuntuu paremmin sopivan. Itse olin haaveillut niihin kuoharilaseihin päivämäärällistä versiota, mutta enpä tiedä... tuohon lasiin mallailtuna näyttää numerot aika pienille, vaikka jätin tuossa päivämäärällisessä "kaiverruskuvassa" koko monogrammin vähän isommaksi.

No, nyt on sentään monogrammi niin valmis, että voi jopa oikeasti lähteä kyselemään kustannusarvioita ja suunnitelman toteutettavuutta ylipäätään. Ihana ja taitava Kaisa Pitsiä ja minttua -blogista ja CaiSanni kultasepänverstaalta jo mulle aiemmin kommentoikin lasikaiverruksista postaillessani tähän lasimalliin kaivertaneensa, joten jossain vaiheessa pienoinen kotimaan lomareissu Raumallekaan ei ole poissuljettu vaihtoehto.

Monogrammilasi1 Monogrammilasi2

Täytyy muuten vielä sanoa, että ei olisi voinut tätä päivää parempaan saumaan tulla tämän yhden perskuleen piinaavan homman ruksaaminen pois päiväjärjestyksestä. Taitaa nimittäin olla pientä ahdistusta tämän neidin pääkopassa, kun viime yönä näin noin viisi erillistä hääpainajaista, joiden aikana mm. oksensin hääpuvulleni kesken vihkimisen, meidät vihittiin keskellä ala-asteelaisten aamunavausta ja oltiin unohdettu hankkia kukkakimput, vieheet ja kaikki muutkin kukat. Myöskään sukkanauhaa ei oltu hankittu, joten heitin olkani yli kiireessä kesken häiden askartelemani orava- ja majavakuvioisen sukkanauhan.. ja tietysti sain raivarit, koska sen sai kiinni joku häihimme ilmaantunut täysin vieras ihminen!

Ja rentouttavat yöunet kruunasi se, että sulhoni (ja noin parikymmentä muuta ihmistä) joutuivat henkirikoksen uhriksi, kun eräs edellisenä iltana telkkarissa nähty jalkapallon mm-kisojen katsoja suuttui, kun hihiteltiin hänen rusketusrajoilleen.

Joten toivotaan, että tän homman hoitamalla ollaan taattu ensi yöksi unia, joissa silittelen ihania ja pehmeitä pupuja!

Mutta mitäs tykkäätte the monogrammista?