Ei mulla tällä kertaa muuta kuin pakko tulla sanomaan, että kyllä vaan lämmittää se kuinka ihania ihmisiä tässä maailmassa vielä on. Äiti oli kysynyt yhdeltä työkaveriltaan, joka on kova askartelemaan, josko tällä olisi jotain hääaskarteluihin sopivia välineitä, kuten leimasimia tai paperileikkureita tms.. äiti sanoi, ettei vielä tiedetä mitä edes tarvitaan, mutta voitaisiin muokata meidän tarpeita sen perusteella, jos olisi mahdollista saada jotain välineitä lainaan.

No, seuraavana päivänä äitin työkaveri oli tullut töihin mukanaan täysi muovikassillinen askartelutarvikkeita. Leimasimia, ohjekirjoja ja ties mitä pelejä ja pensseleitä. Lisäksi hän oli leikannut kaikilla leikkureillaan mallipalat, joista näkee millaista jälkeä saa aikaan.

Kaikki saa kuulemma olla lainassa vaikka koko vuoden ja jos mallikappaleiden perusteella halutaan jotain kuvioleikkuria käyttää, niin hän tuo sitten nekin! Lisäksi hän oli laittanut mukaan muutaman värssykirjan, joissa on kauniita häihin sopivia runoja ja mietelauseita.

Vähänkö mun sydän suli! On niin ihanaa, että ihmiset haluaa vielä vilpittömästi olla avuksi. Että jotkut jaksaa olla innoissaan toisen ilosta, vaikkei hänkään minua oikeastaan tunne.

Toivottavasti osaan olla yhtä hyvä tyyppi kaikille mun ympärillä eläville ihmisille. Koska kyllä voi olla pienilläkin teoilla ja ystävällisyyden osoituksilla valtava merkitys!