Kun kerroin tuolle puoliskolleni, että oon ajatellut hääblogin aloittamista, kannusti se tietysti mun suunnitelmaa heti kättelyssä. Tuen lisäksi sain Jonilta jotain muutakin hääblogin aloittamiseen - nimittäin blogin nimen. Pitsiniekka sana tuli Jonilta ihan välittömästi - se kuulemma kuvaisi mua erittäin hyvin. Ja oikeassahan tuo oli.

Kuten ihan blogin alussa itsestäni kertoessani sanoinkin, pidän itseäni ihan äärimmäisen hauskana. Kukaan muu ei yleensä naura mun vitseille. Ei myöskään sen jälkeen, kun sitten selitän vitsini. Ihmiset yleensä vaan toteaa, että ymmärrettiin kyllä, mutta ei se naurattanut. Paitsi Jonia aina vähän naurattaa - kaipa mun vitseille nauraminen on sen velvollisuus. Koska mää oon niin hauska vitsiniekka. Ja varmaan ainoa ihminen maailmassa, joka vielä käyttää sanaa vitsiniekka.

Pitsi2

Sen lisäksi, että oon vitsiniekka, niin oon myös ihan hulluna pitsiin. Ihan mikä tahansa vaate tai asia toimii mulle, kunhan se on pitsiä. Multa löytyy hävettävän monta pitsimekkoa (kaikki kuitenkin eri värisiä..! Tai itseasiassa punaisia on kaksi...), pitsiset lasinaluset, pitsinen karkkikulho jne jne... Myös hääsuunnitelmiin on pitsi kuulunut oleellisena osana. Yritän pitää maltin pitsin käytössä, mutta kyllä haaveilen saavani pitsiä ainakin hääpukuuni, huntuuni, kutsuihin, muihin paperituotteisiin, pöytäliinoihin, pöytäkoristeisiin ja muihin koristeisiin, sukkanauhaan, kaasojen pukuihin jne...

Pitsi

Siitä siis tuli Pitsiniekka.. koska sellainen mää oon. Se nimi sopii mulle myös sen vuoksi, että syistä joiden selittäminen veisi tolkuttoman pitkään, Joni kutsuu mua erinäisillä lempinimillä, jotka kaikki alkavat "Pi".. myös pelkkä Pi on välillä ollut käytössä. Sen verran täytyy kertoa, että nämä Pi-alkuiset lempinimet on alkaneet siitä, että mun vauvakirjoista löytyy tieto, että oon pienenä kutsunut itse itseäni Pimpulaksi.

Sellainen tarina on siis Pitsiniekka -blogin nimen takana. Ja tässä kuvissakin näkyy muutama tapa jolla sitä Pitsiniekan pitsi-osuutta aion meidän häissä toteuttaa.. mulla on parhaillaan hankinnassa muutama tarvike, pitsi-aiheeseen liittyen, mutta en uskalla hehkuttaa niitä ennen kuin saan käsiini! Jos ne saapuvat perille ja toimivat, on pitsi-"teemaa" taas vähän helpompi toteuttaa!