Matalat jatkokengät

Mun hääkengät taisivat olla ensimmäinen konkrettinen ostos meidän häitä varten. En ole katunut niihin sijoitettuja pennosia vielä sekuntiakaan. Joka kerta, kun olen kenkälaatikon avannut kaunokaisia ihastellessani oon vain rakastunut kenkiin entistä palavammin. Ja ne kerrat, kun olen uskaltanut niitä testailla (etten vaan testaile niitä piloille) on toistuvasti aiheuttaneet mussa epäuskoa kenkien täydellisen sopivaa lestiä kohtaan.

Jatkokengät1
Kuvat H&M - täältä

Vaikka kengät onkin maailman täydellisimmät ja vaikka olenkin aika sissi korkkareilla sipsuttelemaan, yritän olla vähän myös realisti. Kellonympärys jopa täydellisillä kengillä seisten, kävellen ja tanssien alkaa luultavasti tuntua päkiöissä kipuna. Enkä ole ollenkaan varma, että haluan kärvistellä kipeiden jalkojen kanssa illan viimeisinä tunteina tanssilattialla.

Itseni tuntien on aika todennäköistä, että loppuillasta painelen paljain varpain. Se nyt vaan on kaikista parasta. Mutta olen ajatellut hankkivani myös matalat kengät siltä varalta, että haluan vaihtaa korot kenkiin. Ja vaikka tanssisin paljain varpain, voi olla, että haluan kengät tassuihini kun hääpaikalta poistutaan. Sehän on selvää, että kun koroista kerran luopuu niitä ei voi enää takaisin laittaa.

Jatkokengät2

Kuvat Ellos.fi - Redouce Création | Ellos Shoes

Varsinaisiin hääkenkiin tuli kuitenkin sijoitettua jo ihan riittävästi pennosia, joten kakkoskenkiin en aio alkaa suuria summia sijoittamaan. Ennemmin olen ilman. Tänäkin kesänä näkyy kuitenkin olevan tarjolla edullisia valkoisia pitsiballeriinoja. Itse asiassa olen haaveillut sellaisista jo pitkään ja viime kesänä olisin ostanutkin, jos kokoja olisi silloin vielä löytynyt. Eli niille olisi takuuvarmasti käyttöä vielä häiden jälkeenkin - siksi muutaman kympin sijoitus kakkoskenkiin ei tunnu ollenkaan pahalta.

Näissä kolmissa löytämissäni on kuitenkin kaikissa tuollaiset narurusetit, jotka eivät erityisemmin mua sytytä. Siitä tuskin teen kuitenkaan kynnyskysymystä. Jos ne nimittäin niin valtavasti mua nyppivät, niin minä voin puolestani nyppiä ne irti. Ja jos ne eivät lähde irti kauniisti, niin baltsuihin voi napata kiinni jotkut ihanat kenkäklipsit!

Jatkokengät3


Näistä kengistä musta söpöimmät on nuo H&M:n. Täytyykin ehdottomasti kyttäillä, näkyisikö noita kenkiä jossain H&M -myymälöissä. Toki voin tilata kotiin sovitettavaksikin, mutta vaivaa säästyisi, jos pääsisi heti kokeilemaan. Mallin pitää nimittäin olla sen verran mukava ja löysähkö, että turvonneetkin jalat menevät niihin.

Mitäpä tykkäätte? Oletteko te hankkimassa kakkoskenkiä, vai onko varsinaiset kengät niin varman päälle, ettei niistä tarvitse luopua?

4 Kommenttia

 1. Hmn on ihanat! Mä vähän suunnittelin pitäväni matalia myös juhlissa, ja jotain tuon tyylistä olin ajatellut! Niin suloiset! ♡ kerro sitten jos hankit, että miten ne pysyvät jalassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä noi on ihanat! Tykkään ihan älyttömästi noiden kenkien pitsistä! :) Ja minä ilmoittelen!

   Poista
 2. Menin ja ostin nuo kengät samantien H&M:lta! Olen pitkään etsinyt edullista vaihtoehtoa, valkoinen pitsi kun ei ole se kaikista paras materiaali kenkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi vie, mulle tuli paniikki, että jos nuo ehtii kaikki mennä, niin klikkasin itsekin ostoskoriin! :D Käyn kyllä tänään vielä kaupungilla pyörimässä ennen tilaamista..

   Ja niinpä, nämä ei vamasti mitkään vuosikymmeniä kunnossa pysyvät ole, joten ei senkään puolesta ole järkevää turhan paljon rahojaan sijoittaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!